Ce spune premierul Cioloș despre proiectul privind salarizarea bugetarilor

155
Ce spune premierul Cioloș despre proiectul privind salarizarea bugetarilor - dacianciolos-1463568666.jpg
Premierul Dacian Cioloș a anunțat că proiectul privind salarizarea bugetarilor va corecta unele disfuncționalități din sistem, iar accentul va fi pus pe domeniul Sănătății.


"După îndelungi discuții cu partenerii sociali, venim cu un proiect de act normativ care ar urma să vină cu corectarea unor disfuncționalități în sistemul public de salarizare. Am cerut în acest context domnului ministru să analizeze posibilitatea ca în alocarea bugetară pe care ne-o putem permite pentru perioada următoare - anul acesta și anul viitor - păstrând obiectivul pe care ni l-am asumat să venim, pentru sistemul de sănătate, cu o abordare completă, adică o abordare unitară de corectare și de reechilibrare a salariilor atât pe orizontală, cât și pe verticală", a spus premierul Dacian Cioloș, citat de Agerpres.
El a mai adăugat că și celelalte domenii sunt importante, nu doar Sănătatea, precizând însă că nu poate Guvernul său să corecteze toate problemele din sistem.


Totodată, premierul a insistat asupra necesității începerii unor reforme, dincolo de echilibrările salariale, care se vor produce prin actul normativ privind salariile bugetarilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.647 secunde