Ce spune senatorul Gigi Chiru despre decizia CCR privind acțiunile Portului Constanța

2175
Ce spune senatorul Gigi Chiru despre decizia CCR privind acțiunile Portului Constanța - chiru4-1413463191.jpg

Articole de la același autor

Președintele PDL Constanța, senatorul Gigi Chiru, a primit cu bucurie decizia Curții Constituționale a României care a decis, în urmă cu puțin timp, că sunt neconstituționale dispozițiile Legii privind transmiterea cu titlu gratuit a unui pachet de peste 1,3 milioane de acțiuni deținute de stat la Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" S.A. Constanța, reprezentând 20% din capitalul social, către Consiliul Local al Municipiului Constanța. 


"Aștept motivarea Curții Constituționale să văd exact ce se menționează acolo. Cu această ocazie lansez și o propunere parlamentarilor constănțeni dar și primarului Radu Mazăre pentru a face o dezbatere pe acest subiect. În final, dacă se va ajunge la concluzia că un transfer de acțiuni ale Portului Constanța de la Ministerul Transporturilor la administrația locală este în beneficiul companiei și al cetățenilor, eu garantez că voi fi unul dintre susținătorii proiectului, însă, de data aceasta în mod legal și constituțional. Promit că demersul se va face în mod constituțional", a precizat liderul PDL Constanța, senatorul Gigi Chiru.


Avocatul Poporului a anunțat în 9 septembrie că a ridicat la CCR excepția de neconstituționalitate a dispozițiilor Legii 216/2008 în urma sesizării a peste 30 de organizații sindicale, persoane fizice și a senatorului Christian Gigi Chiru, președintele Organizației Județene a PDL Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9042 secunde