Ce taxe și impozite vor plăti cetățenii din Medgidia în 2016

506
Ce taxe și impozite vor plăti cetățenii din Medgidia în 2016 - carevorfitaxele-1434451491.jpg

Articole de la același autor

La Medgidia a avut loc dezbaterea publică în care s-a discutat despre nivelul taxelor și impozitelor locale pentru anul 2016.

Potrivit legii, impozitele și taxele locale pot fi majorate de către municipalitate anual, cu până la 20%, însă și anul viitor taxele vor rămâne la același nivel, pentru al treilea an consecutiv.

Mai exact, locuitorii vor plăti aceleași sume la impozit și alte taxe ca și acum trei ani. Decizia vine în urma dorinței de a menține o stabilitate pe plan economic pentru cetățeni. Și facilitățile fiscale rămân constante la Medgidia, mai exact reducerea de 100% și de 50% a impozitului pe clădiri și a impozitului pe terenul aferent clădirilor pentru persoanele cu handicap grav. În același timp, se acordă scutirea de la plata impozitului pe clădiri pe o perioada de șapte ani consecutivi, pentru proprietarii apartamentelor din blocurile de locuințe și ai imobilelor care au executat lucrări de intervenție pe cheltuială proprie, pe baza procesului-verbal de recepție la terminarea lucrărilor, întocmit în condițiile legii, prin care se constată realizarea măsurilor de intervenție recomandate de către auditorul energetic, în certificatul de performanță energetică sau, după caz, în raportul de audit energetic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4531 secunde