Ce vor constănțenii pentru Cazino și Zona Peninsulară

1103
Conducerea PDL Constanța a prezentat, ieri, rezultatele son-dajului comandat de partid cu privire la problemele de importanță ale județului Constanța. Cercetarea a fost realizată în perioada 20 iulie-4 august, pe un eșantion de 1.045 de persoane, iar întrebările sale se axează cu precădere pe reabilitarea Zonei Peninsulare și clădirea Cazinoului.
La întrebarea "Credeți că reabilitarea Zonei Peninsulare este o prioritate pentru Constanța?", 92,58% dintre respondenți au spus "DA", 5,49% au zis "NU", iar "1,94%" au menționat "Nu știu".
În privința felului în care arată Zona Peninsulară, 90% dintre participanți au menționat că nu sunt mulțumiți de aspectul acesteia, 6,53% au zis că le place, iar 3,47% au zis "Nu știu". Întrebați cine este responsabil pentru starea proastă a Peninsulei, 73,62% dintre con-stănțenii chestionați l-au numit pe primar, 11,25% au spus că vinovat este Guvernul, în timp ce 15,13% au spus că alții.
Referitor la Cazino, omenii au fost întrebați dacă acesta reprezintă un simbol al orașului, 89,66 răspunzând "DA", iar 10,34% "NU". Întrebați care este soluția pentru reabilitarea clădirii, chestionații au spus în proporție de 73,18% că aceasta este responsabilitatea primăriei, 22,19% au considerat că trebuie făcută de un întreprinzător, iar 4,64% s-au declarat neinteresați de această problemă.
În sfârșit, la ultimul punct, constănțenii au fost întrebați dacă ar fi de acord ca imobilul să fie păstrat în condițiile în care reparațiile s-ar face cu bani europeni, iar profitul obținut ulterior din exploatare ar fi folosit pentru ajutorarea nevoiași. 92,02% au fost de acord cu această inițiativă, 6,45% s-au opus, iar 1,54% au spus că nu îi interesează.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3579 secunde