Ce vor vota, astăzi, consilierii municipiului Constanța

553
1
Membrii Consiliului Local Constanța se vor întruni, astăzi, în ședință pentru a vota cele 20 de proiecte aflate pe ordinea de zi. Întrevederea va avea loc începând cu ora 12.00, la un complex hotelier din stațiunea Mamaia. Printre proiectele pe care membrii CL le vor supune la vot se numără trei proiecte ce vizează aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru pietruirea și asfaltarea străzii Dumbrăveni din Palazu Mare, a străzii Moților din Palas și pentru modernizarea bulevardului Aurel Vlaicu. Pentru strada Dumbrăveni, valoarea totală a proiectului de investiție este 746.149 de lei cu TVA, iar strada Moților va fi reabilitată cu 808.226 de lei cu TVA.

De asemenea, la punctul 9 pe ordinea de zi va fi votat proiectul ce vizează organizarea manifestărilor specifice de iarnă, precum și a activităților caracteristice acestei perioade. Inițiativa vizează organizarea pe perioada 1-30 decembrie 2011 a Parcului de Distracții "Orășelul Copiilor" în parcul de lângă primărie. Acesta va fi transmis din administrarea CL, în cea a Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public și Privat. Astfel, Regia va monitoriza toate activitățile care se vor desfășura în cadrul parcului precum: comerț de mic de detaliu, agrement și distracții populare, campanii promoționale, programe cultural-artistice specifice sărbătorilor de iarnă, activități fotografice și servicii de alimentație publică. Tot RAEDPP va stabili tarifele care vor fi percepute pentru închirierea căsuțelor, comercializarea sau amplasarea diferitelor aparate și automate. 

Comentează știrea

hagi elena tirziu costel si tirziu robert
31 octombrie 2011
straziile palazu mare

noi consideram ca toate stazile palazului mare sint foarte importante ; ca fiecare dintre noi platim pentru asta mai ales ca este un cartier al constantei si speram in fiecare an la o rezolvare in privinta asta; ca numai asa putem sa ne deplasam in siguranta la locuintele noastre. cu stima si respect fam. hagi si tirziu

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Dumitru Moinescu rămâne în CL Medgidia
Pagina a fost generata in 0.728 secunde