Centru de Excelență în Sănătate de 5 milioane de euro, la Techirghiol

963
2

Articole de la același autor

Unul dintre subiectele aflate pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local Techirghiol se referă la creșterea atractivității turistice a întregului mal al lacului. Deși autoritățile locale au făcut în zonă o serie de investiții și ne referim la amenajarea terenurilor de sport, amenajarea malului, la ședința Consiliului Local, aleșii au votat pentru concesionarea prin licitație publică a unui teren din intravilanul orașului Techirghiol, ce va avea drept destinație înființarea unui Centru de Excelență în Sănătate. Concesionarea terenului conform HCL 44/26.03.2015 se va realiza după aprobarea PUZ-ului modificat.

Investiție de peste 5 milioane de euro

Așadar, stațiunea de tratament își va consolida statutul de loc de relaxare, dar și de sănătate. Dezvoltarea zonei ca cea mai puternică bază balneară va atrage și mai mulți turiști, potrivit primarului orașului Techirghiol, Adrian Stan. De asemenea, noul centru, care va fi construit pe o suprafață de peste 5.000 metri pătrați, va crea noi locuri de muncă, iar orașul se va putea mândri cu baze de tratament la standarde europene. Un colț de țară unde sănătatea și relaxarea vor merge mână-n mână. Acest centru va deservi nu numai localnicii, dar și turiștii, care vor avea parte de tratamente medicale complexe: băi, nămol, SPA. Așadar, turiștii care vor alege ca destinație de vacanță Techirghiolul vor găsi o stațiune cu un nou look. Investițiile făcute în ultima perioadă, proiectele autorităților locale aflate în derulare, toate au ca scop transformarea stațiunii într-una de talia celor din Europa.

"Centrul va duce la dezvoltarea economică a localității și plasarea ei pe o orbită a orașelor termale europene, acolo unde ne este locul și unde am promis că vom ajunge", a subliniat edilul Adrian Stan. Lucrările la noul centru vor fi gata în doi ani, iar investiția se va ridica la peste 5 milioane euro.

Terenuri pentru microferme

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local s-a mai aflat și proiectul de hotărâre care face referire la desemnarea unor reprezentanți ai Consiliului Local Techirghiol în Consiliul de Administrație al Liceului Teoretic "Emil Racoviță" din localitate. Un alt punct supus atenției aleșilor locali a fost proiectul de hotărâre privind reactualizare și completare HCL nr. 283/2010 privind inventarul bunurilor care alcătuiesc patrimoniul privat al orașului. De asemenea, un alt punct abordat de consilierii locali s-a referit la aprobarea concesionării prin licitație publică a unor terenuri din oraș, zona parc logistic Dedeman, cu destinația de microferme agrozootehnice.

Comentează știrea

catalin
13 mai 2015
Angajare imediata !!!!!

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

fBxHPaslk
6 decembrie 2016
XDQnBPsB

g42H8T rsoziszntykl, [url=http://qnjeeoiiycmj.com/]qnjeeoiiycmj[/url], [link=http://cwsrrmsvkzwt.com/]cwsrrmsvkzwt[/link], http://bkkyfqvdwjis.com/

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : Proiect umanitar la Techirghiol
Pagina a fost generata in 0.3851 secunde