Prefectul Claudiu Palaz:

"Cetățenii Mangaliei nu pot fi obligați să achite facturile majorate la căldură"

473
1
Prefectul Claudiu-Iorga Palaz a solicitat Tribunalului Constanța anularea Hotărârii 131/29.09.2011 adoptate de Consiliul Local Mangalia, prin care se aprobă prețul local de facturare a energiei termice furnizate în sistem centralizat în municipiul Mangalia în valoare de 457.98 lei pe gigacalorie fără TVA.

"Această hotărâre este nelegală, întrucât a fost adoptată cu votul a nouă consilieri din totalul de 19 ai Consiliului Local Mangalia, neîntrunindu-se astfel cvorumul legal impus de lege. Până la soluționarea litigiului, rămâne în vigoare Hotărârea 91/24.07.2011 prin care consiliul a aprobat prețul local de 230 lei pe Gigacalorie inclusiv TVA. Prin urmare, cetățenii Mangaliei nu pot fi obligați să plătească facturile majorate pe care SC Callatis Therm SA le eliberează către populație", a precizat Claudiu-Iorga Palaz.

Comentează știrea

Ardeal plin de DobiBoci
3 noiembrie 2011
Sa faca el pretul

Dute ma, bo--ule care esti de Palzu Mic si stabileste tu pretul.Tza-i dreaqului de pedelaci !!.De BoK cu motz nu zici nimic,prin taierea subventiei???Aveti gura plina de atata motz(de la BoK).

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cutremur în PSD Constanța
Pagina a fost generata in 0.4936 secunde