Che Guevarza a cedat

3442
18
Che Guevarza a cedat - cosminzaporojan1-1327387176.jpg
Gata. A cedat. Revoluția s-a încheiat. Cel puțin pentru el. Și-a plimbat pițipoancele rujate prin gerul Capitalei, a spart câte zeci de mii de lei prin cluburile bucureștene, după care s-a dat învins. Răgușit de țipetele străzii, slăbit de foametea care bântuie prin țară, descumpănit de sărăcia ce-și suflă nasul în buzunarele românilor. Nu mai poate. Tragedia și decăderea poporului l-au aruncat în brațele deznădejdii. A fost în mijlocul poporului, a strigat alături de el, a hulit și a împărțit frățește cu el bastoane de jandarm, ceai cald și gaze lacrimogene. Dar nu mai poate. Și-a tras basca roșie pe ochi și a plecat. Cu pași sacadați, târându-și bocancii greoi, străbate Piața Universității, călcând pe caldarâmul ud de atâta ură și neputință. Se îndepărtează de mulțimea fremătândă, aterizând direct în Austria la schi. Fiul poporului, plăsmuirea durerilor și greutăților celor din stradă, își reface puterile după cele cinci ore de baie de mulțime din București într-o stațiune de lux din Austria.
Nici nu i se uscase bine flegmele anti-Boc de pe buze, că, sâmbătă, Mazăre zbura, la clasa 1 bineînțeles, împreună cu întreaga gașcă de petrecăreți, spre o nouă destinație de lux. Echipați și pregătiți pentru schi, prea-sărmanii protestatari cu berete roșii se refac la mii de metri altitudine, departe de sărăcia din România și foametea din stradă. Lăsăm la o parte faptul că doar ce s-a întors dintr-o altă vacanță de lux în Honduras, că stă mai mult în concediu decât în Constanța, însă nu pot să mă întreb, din nou, cât tupeu îi trebuie acestui om?
Che Guevara? Mai degrabă Che Guevarza!

Comentează știrea

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
unu
24 ianuarie 2012
bv

excelent am ras in hohote asa e mazare e un infect:)))si cn nu vede asta e orb si imbecil:))

DAMIAN
24 ianuarie 2012
AVEM UN MAIMUȚOI , PRIMAR

Acest maimuțioi ridicol, este din păcate primarul orasului de la malul mării, ales cu majoritate de către constănțeni. Cum este posibil acest fapt care dezonorează pe orice constănțiean cu DEMNITATE ? Ar trebui ca cineva să analizeze cu obiectivitate "fenomenul" pentru a găsi răspunsul la intrebarea "Cum scăpăm de această pacoste ?" Mazăre , in primul rand controlează mass-media locală (Ziarul Telegraf, Tv. Neptun, etc).DIN PACATE NU S-A GASIT NICI UN MILIONAR AL CONSTANȚEI CARE SĂ FIE DISPUS SĂ INVESTEASCĂ IN FINANȚAREA UNUI CANAL DE TELEVIZIUNE CU ADEVĂRAT REPREZENTATIV PENTRU ORASUL CONSTANȚA, CU TOT CE ESTE BUN SI RĂU, UN POST CU MULTE DEZBATERI ALE PROBLEMATICII DE ZI CU ZI, UN POST Tv. AL TUTUROR CATEGORIILOR SOCIALE, PROFESIONALE SI ETNICE IN CARE FIECARE SĂ SE POATĂ REGĂSI, UN POST CARE SĂ CONTRABALANSEZE PROPAGANDA LUI MAZĂRE PRIN TV NEPTUN! AVEM MARE NEVOIE DE UN POST TV. CARE SĂ RIDICE NIVELUL DE EDUCAȚIE AL TUTUROR CONSTĂNȚENILOR IN SPIRITUL ADEVĂRATELOR VALORI:TĂRIE DE CARACTER,RESPECTUL PENTRU MUNCĂ, CINSTE,ONOARE,MODESTIE, DEMNITATE, RESPECTUL PENTRU SEMENI, RESPECTUL PENTRU LEGE SI REGLEMENTĂRI (respect care este determinant pentru climatul de pace sau de conflicte de la nivelul comunitatii) Cred ca daca constănțenii vor fi mai educați, va exista pe termen lung o altă stare de spirit la nivelul comunitătii noastre locale si nu vom mai avea un maimuțoi de genul MAZĂRE, care sa ne conducă. Ne va fi, cu siguranță, mai bine tuturor!

lica
24 ianuarie 2012
felicitari!

felicitari! excelent articol. Trebuia si citatul ala celebru al blondei din grupul lor:"Mama.....ce m-am plictisit!" Asa se intimpla cind "partidul saracilor" este alcatuit din neogrofi, iar la mitinguri apar beizadele cu masini de mii de cai putere, care vin sa se distreze. Ei sunt nelinistitit ca reformele Piticului si Piratului ii va arunca dupa gratii -pe ei sau pe parintii lor-. A se vedea adevaratul caracter al mercenarilor din strada, care striga "jos"! Ca alta solutie nu au. Poate admiratia fata de Orban si Ceasca, care proclama "neamestecul in treburile interne".

carmen
24 ianuarie 2012
felicitari

varza sau mazare, tot un ghiveci arata orasul. bravo! trauasa che gueVARZA

lica
24 ianuarie 2012
tot eu

Nu mai supralicitati rolul mass-media. Astia cu rosu, sunt uniti de retele clandestine si lucreaza de la om la om. Ii doare pe ei in pix de presa sau TV. Astea-s prostii pentru "telectuali". Iar cei care nu sunt in fapt cu rosu, nu prea se uita la prostiile lor. Au posturi mai interesante sau internet. Rosii (care numai comunisti nu sunt, dar exploateaza abil nostalgiile babelor si mosilor), cistiga votul aici, prin exploatarea comoditatii concetatenilor nostri.Daca ar veni la vot toti, PSD ar fi spulberat. Dar nu vor, considerind ca votul este sub demnitatea lor. Ii lasa doar pentru aia cu punga cu puiul si uleiul. Si uite ce iese. Apoi, babele care l-au votat initial, au mai trecut in lumea celor drepti. Raportul de forte s-a mai schimbat. Este si foarte adevarat, atita timp cit opozitia lui Mazare nu se focalizeaza pe un singur candidat, care sa capteze simpatia multimilor, nu se va reusi. Cind pleci in cursa cu 2-3 candidati diferiti, Mazare concentreaza votul "profesionistilor de stat la cozi" si cistiga din primul tur. Alegeti un singur candidat, care sa participe la alegeri impotriva lui Mazare! tetraesbaftalo!

Constanteanu' turmentat
24 ianuarie 2012
Bravos ,Cosmine !

Mi-a placut articolul.Hazul de necaz ne-a mai ramas ca sa trecem peste amaraciuni.Poate oamenii de afaceri,intelectualii sau oamenii puternici ai acestui oras ies din letargie si pun un primar constantean care va aduce acest frumos oras acolo unde-i este locul.Trebuie sa dam afara din oras pe grohaitorul de Pitesti adormit in intersectii si pe aurolacul pastaie de la periferia Bucurestiului. DESTEAPTATE CONSTANTENE !!!!

cineva
24 ianuarie 2012
FELICITARI !!!

Va felicit pentru articol , sunteti unul din putinii ziaristi care au curajul sa scrie adevarul. Din pacate sun prea multi cetateni care refuza sa gandeasca....asa cel putin poate vor citi. Felicitari inca o data.

boșo
24 ianuarie 2012
Che Gue'mârlan

Ce Che Guevarza, e un Che Gue'mârlan, îndobitocit de cei 7 ani de..... ghetou. Invit boșorogii din Constanța la pupat un dos de mârlan drogat !

Parerologul de serviciu.
24 ianuarie 2012
Rau cu rau,dar cum o fi cu binele pe care ni-l pregatiti ?!

Pentru cei care au postat inaintea mea,intru totul de acord,atat cu voi toti cat si cu Zaporojan arcasul ! Sa nu uitati,cand veti vota ,la toamna sau la anu si la multi ani,sa-i votati pe candidatii pedelisti.Ei ne vor schimba orasul la fata.ei sunt singurii capabili sa ne redea orasul si demnitatea de a fi constanteni ! Mazare ? un golan scapatat,un primar ratat... pedelistii care vor urma ? un viitor stralucit pentru orasul nostru... Marele pericol ? sa nu cadem din lac in ...puță...Si cred ca incercam deja sa o facem...

kmi
24 ianuarie 2012
un primar -->OM GOSPODAR

Din nou-bine spus,Cosmine!Constantei si constantenilor ne trebuie un primar gospodar,nu cred ca mai conteaza ce culoare o sa-i fie basca...

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Proteste cu scandal la TVR
Pagina a fost generata in 0.4309 secunde