Chiar dacă nu va mai fi USL, tot pe Crin Antonescu îl susțin

74
Chiar dacă nu va mai fi USL, tot pe Crin Antonescu îl susțin - ponta135752557413667886821367442-1368775253.jpg
Premierul Victor Ponta a declarat că îl susține în continuare pe Crin Antonescu în vederea alegerilor prezidențiale și că își va menține sprijinul chiar dacă USL nu va mai exista. "Îl susțin în continuare pe Crin Antonescu. Și chiar dacă nu va mai fi USL, tot pe Crin Antonescu îl susțin", a spus primul ministru, într-un interviu acordat TVR. 




Pe de altă parte, el a apreciat că ar fi ridicol ca relațiile dintre PSD și PNL să se deterioreze din cauza senatorului liberal Sorin Roșca Stănescu. "Ar fi ridicol ca liberalii să spună: ne certăm cu PSD pentru Roșca Stănescu. Nu cred că se va întâmpla lucrul acesta", a mai afirmat Victor Ponta. Anterior, în cadrul aceleiași emisiuni, premierul a spus că dacă Sorin Roșca Stănescu e în continuare senator PNL, atunci acordul USL nu se respectă. "Noi ieri când ne-am prezentat la ședința USL ne-am prezentat cu un dosar de declarații, de acțiuni, e vorba de legi pe care domnul senator le-a susținut împotriva Guvernului. Picătura a fost o declarație a domnului Sorin Roșca Stănescu, făcută cred la postul Realitatea TV, în care a spus că este foarte mândru de votul de luni din Senat, în care pentru prima dată în Senat s-a creat o altă majoritate: PNL-PDL-PPDD. Ori dacă lucrurile stau așa, colegii de la PNL trebuie să ne spună: e o altă majoritate? Deja lucrurile sunt deja serioase", a spus Ponta. 


Premierul a mai precizat că nu îl satisfac scuzele prezentate în mod public, joi, de Sorin Roșca Stănescu, adăugând că dorește să știe foarte clar dacă acesta este în continuare senator liberal. "Vreau să fie foarte clar: dacă Sorin Roșca Stănescu este în continuare senator PNL, atunci înseamnă că acordul USL nu se respectă", a spus Victor Ponta.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3493 secunde