Chirilă, prezent la jubileul Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România

190
Chirilă, prezent la jubileul Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România - pdlconstantinchirila195513204107-1332270536.jpg

Deputatul constănțean Constantin Chirilă membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice a Camerei Deputaților a participat, ieri, la ediția jubiliară "Conferința Națională a agricultorilor români - 10 ani de activitate Liga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR) în slujba agriculturii și agricultorilor români", organizată la Palatul Parlamentului. La eveniment au fost prezenți aproximativ 400 de participanți, personalități oficiale ale statului român, alături de reprezentanți ai organizațiilor profesionale și științifice din domeniul agricol, direcții agricole județene, firme de servicii și inputuri pentru agricultură, bănci, societăți de asigurare și reasigurare, mass-media, reprezentanți ai ambasadelor și fermieri.
Tematica conferinței a fost corelarea reformelor propuse de Politica Agricolă Comună pentru perioada 2014 - 2020 cu strategiile proprii ale fermierilor români.
Conferința a vizat reorganizarea plăților directe, mecanismele de gestionare a pieței și măsuri de dezvoltare rurală în spațiul comunitar în perspectiva anului 2020 precum și dezvoltarea agriculturii în România, beneficiile pe care le are aceasta asupra economiei. Un alt subiect important al discuțiilor l-a constituit securitatea alimentară a României în contextul globalizării.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9666 secunde