Chiru i-a dat zece motive lui Mazăre pentru care să își dea demisia

1254
6
Președintele PDL Constanța, Cristian Gigi Chiru, a depus, vineri, la Centrul de informare pentru cetățeni al Primăriei Constanța, un memoriu adresat primarului Radu Mazăre, prin care îi solicită acestuia să își dea demisia de onoare, expunându-i zece motive pentru care ar trebui să facă acest lucru.
Prima sesizare face referire la administrarea defectuoasă a zonei peninsulare și la contractul "păgubos" pe care primarul l-a încheiat în ceea ce privește Cazinoul din Constanța, ce a adus clădirea în "stare de ruină". Cea de-a doua problemă face referire la strada Traian: din cauza lipsei de interes administrativ al primarului, a fost "generat un risc major pentru cele 650 de familii aflate în blocurile din strada Traian".
În privința podului de la IPMC, Chiru menționează că primarul a dorit să se spele pe mâini de această problemă și să arunce vina în curtea Ministerului Transportului. De asemenea, liderul PDL îi amintește lui Mazăre că a promis, în campania din 2008, că acel pod va fi consolidat, fapt care nu s-a concretizat până în prezent.
Chiru spune că, pe parcursul mandatului său, Mazăre nu a depus nici măcar un proiect pentru atragerea fondurilor europene în vederea restaurării clădirilor de patrimoniu din zona veche a orașului. Pe lângă zona peninsulară, și falezele Constanței se află într-o "stare jalnică", ambele probleme contribuind la reducerea semnificativă a numărului de turiști și, implicit, la pierderea unor fonduri importante pentru bugetul local.
Președintele PDL îl acuză pe Mazăre și de indiferență în gestionarea situaților litigioase de interes pentru orașul Constanța. Chiru menționează că edilul a pus în pericol bugetul orașului prin faptul că, în urma procesului cu Fin.Co.Ge.Ro, primăria a fost executată silit cu suma de 15 milioane de euro.
Ultimele patru motive fac referire la "ușurința" cu care primarul aprobă construirea blocurilor pe spațiile verzi ale orașului, absența frecventă a acestuia de la locul de muncă, lipsa de viziune în dezvoltarea sectorului privat și "sfidarea cu desăvârșire" a voinței constănțenilor.
Președintele PDL Constanța îi reamintește primarului că are termen limită până la data de 1 septembrie să renunțe la funcția sa, în caz contrar fiind demarată strângerea de semnături pentru demitere.

Comentează știrea

admirator
13 august 2011
domnul GC a uitat

de proliferarea maidanezilor care au ucis o fetita, (maidanezi aparati cu inversunare de primare) de distrugerea retelei de tramvaie/troleie, care ne situau pe primul loc in Europa, si in lume, la transport public eco (pentru afacerile prietenilor, rudelor sau chiar personale cu motorina si maxitaxi-uri) si multe altele. Dar cum sa-si dea demisia de onoare, daca n-are onoare?

rex
13 august 2011
javre portocalii

daca nemernicii de la pd ar avea puteri depline in aceasta tara, ar fi dezastru , ne-am duce de rapa. inca nu s-a indobitocit tot poporul si vom scapa de aceste LEPADATURI:basescu, boc, anastase, g. chiru,cotoi, udrea,oltean s. a.vor fi istorie in curand si ne vom recapata demnitatea pierduta.

kukubau
13 august 2011
ospatarul gigi chiru...ce gluma...

ospatarul asta ajuns peste noapte jurist (cu diploma la FF la spiru haret) vrea sa ajunga primar....ce gluma...ba gigi, stai linistit, mazare ia lejer 60% fara sa isi faca niciun fel de campanie. Mai bine cere demisia lui basescu si a lui boc si a lui nuti blonda...care au nenorocit romania. dar nu-i nicmi, nu mai e mult pana la alageri, si pdl va ajunge la groapa de gunoi a istoriei...JAVRE PORTOCALII

13 august 2011
E bine....

Chiru este pregatit sa preia fraiele de la primarie, bravo lui pentru actiunile care le face contra lui Mazare

MD
13 august 2011
Chiru versus Mazare

Sunt convins că Radu Mazăre nu va citi niciodată Cugetul Liber, cu atât mai mult comentariile noastre. Păcat, ar trebui să ia aminte! Voi, cei cu "javre portocalii", atât vă duce capul, atîta strigați mereu. Aici nu este atât o "luptă politică" dusă în sistem opoziție, aici este soarta Constanței în perspectivă! Cei care debitați injurii de toată mila, sunteți tineri și necopți, nu vă dați seama de consecințele pe termen ale comportării lui Mazăre. Mai votați-l odată și vă veți plimba cu zmeul, probabil că asta înțelegeți voi de la viață, ca și el.Uitați-vă cum arată centrul pietonal al Constanței (unicul) și mai mergeți și pe la alții să vedeți, copii! Nu vă aruncați așa, cu capul în zid cu tot felul de injurii,începeți și voi să vă maturizați. Dacă folosiți internetul, ar trebui să vă ducă și capul la ceva mai mult!!L-ați văzut pe Mazăre pe la televiziuni, frumos,cu dansatoare, costume de tot felul,cu mașini așișderea,bravo lui,ca persoană dar nici de cum ca primar! Când îl veți vedea și pe jos, prin oraș sau la muncă, chiar și cu tricolorul pe piept, ori unde în Constanța, nu în Mammaia, să-l votați! Îl voi vota, probabil și eu care l-am mai votat! Până atunci….ar trebui să ia aminte!!

liviu
10 aprilie 2012
portocalii

bai MD mai taci dracu din gura,ca altii n-au facut nimic decat sa vanda ce mai ramasese de pe vremea lu nea nicu,n-am vazut pe unu,inafara de mazare, sa faca ceva nou,sa infrumuseteze orasul,sa atraga turisti.pana sa vina mazare n-aveam nici lumina in cartierul meu,dapai strazi asfaltate ca tin minte cand era balta la putere ca avea niste gropi de 20 de ani in fata blocului,aia la tara aveau strazi mai bune decat noi.si pentru admiratoru,se pare ca el nu statea intr-un bloc in care tramvaiele ii zguduiau blocul,punand in pericol siguranta locatarilor,de asemenea nici zgomotul nu`l deranja.nu stiu daca va mai exista un om care sa schimbe atat de radical orasul,dar in mod sigur nu va fi cristian gigi chiru,ii e si rusine sa-si arate pe pamfletele lui partidul din care face parte.chiru nu face nimic decat sa arate constantei poate singurele 10 greseli care le-a facut,comparativ cu sutele de motive sa fie votat din nou sunt nesemnificative

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5079 secunde