Christian Gigi Chiru face lobby pentru președintele Băsescu, pe Facebook

248
Președintele organizației județene a PDL Constanța, Christian Gigi Chiru, și-a manifestat duminică susținerea pentru președintele Traian Băsescu, printr-un mesaj postat pe Facebook. 


În scurtul mesaj, liderul democrat-liberal de la malul mării, îl aseamănă pe Traian Băsescu unei păsări Phoenix, ce găsește mereu tăria de a se ridica după ce a fost doborâtă. De asemenea, Chiru îi îndeamnă pe cititorii mesajului să voteze NU la referendumul de pe 29 iulie.

Redăm textul integral postat de Gigi Chiru pe pagina sa de Facebook.



"Ceea ce este de apreciat la activitatea președintelui Băsescu este că, deși contextul politic nu i-a fost niciodată favorabil, de fiecare dată găsește destule motive pentru a continua cu ceea ce a început să construiască. Acesta poate fi caracterizat drept pasărea Phoenix a politicii românești, căci de fiecare dată renaște din propria cenușă. Cetățenii apreciază activitatea lui Traian Băsescu, pentru că acesta s-a bazat de fiecare dată pe muncă, dedicare și responsabilitate. Îmi este greu să cred că un chiulangiu notoriu, așa cum este Crin Antonescu, poate să fie un președinte bun, care să reprezinte interesele țării și interesele cetățenilor României. La referendum, trebuie să le spunem apărătorilor penalilor din parlament: NU demiterii președintelui!"




Reamintim faptul că, pe 20 iulie, organizația PDL Constanța a programat un miting de susținere a președintelui suspendat, Traian Băsescu. Evenimentul va avea loc în fața Prefecturii Constanța, cu începere de ora 18:00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5127 secunde