Cine a petrecut la Ziua comunei Istria

241
Cine a petrecut la Ziua comunei Istria - istriaioanherdeanprimar-1374507213.jpg

Articole de la același autor

Primăria și Consiliul Local Istria în colaborare cu Fundația I.C. Brătianu au organizat, recent, "Ziua comunei Istria-Nuntași".

Festivitatea a debutat cu un moment artistic special pregătit de elevii Școlii cu clasele I-VIII din comună, urmat apoi de o serie de spectacole susținute de renumiți artiști de muzică populară și ușoară românească și balcanică. Pe scenă au urcat Mariana Edulescu, Aurel Sava, Sorin Șuteu, Ionuț Galani și Ansamblul Grecesc, Laurențiu Duță și Roxana Nemeș. De remarcat a fost și prezența trupei de umor "Demențialii". 

Alături de primarul liberal al comunei Istria, Ioan Herdean, la sărbătoare au mai fost prezenți președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir alături de alți membrii ai Biroului Politic Județean PNL Constanța, dar și pri-mari ai comunelor învecinate. 

Ca invitați de onoare au fost prezenți vicepreședinții PNL Mihai Voicu și Dan Motreanu, dar și președintele Cluburilor Studențești Liberale Claudia Benchescu.

Ministrul Culturii și Patrimoniului Național, Daniel Barbu, a cărei prezență a bucurat atât organizatorii, cât și auditoriul, a ținut să amintească importanța națională a evenimentului, Istria fiind un punct vital pe harta turistică a României.

"Ce mi se pare mie important odată cu acest eveniment - "Ziua comunei Istria - Nuntași" este faptul că ați început să atrageți atenția întregii țări asupra minunilor pe care le aveți aici la Istria și în vecinătatea dumneavoastră. Sper că acest festival acum la cea de-a zecea ediție să devină la a douăsprezecea ediție un festival național. Să avem deja Teatrul Antic, să avem aici o infrastructură aptă să vă primească nu numai pe dum-neavoastră, cei câțiva mii de membri ai comunității locale, dar și pe ceilalți cetățeni ai noștri din toată țara, pre-cum și turiști străini pentru ca această comunitate să devină mai prosperă, mai sigură de viitorul ei. Personal, atâta timp cât voi avea un cuvânt de spus vreau să facem din Istria un loc al întregii țări în care să aveți mereu oaspeți de pretutindeni care să se bucure împreună cu dumneavoastră de posibilitățile, frumusețea, splendoarea și vechimea acestui loc . Mulțumesc încă o dată și La mulți ani, Istria!", a spus ministrul Daniel Barbu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Bun în valoare de 20.000 de lei, furat
Miercuri, 05 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Locuință jefuită în Istria
Miercuri, 10 August 2011
Stire din Eveniment : Crimă sau sinucidere la Istria?
Pagina a fost generata in 0.4961 secunde