Cine este Rodica Nassar, favorita pentru ministerul Sănătății "Nici cu pistolul la tâmplă nu accept"

705
2
Cine este Rodica Nassar, favorita pentru ministerul Sănătății
Rodica Nassar, favorita pentru poziția de ministru al Sănătății după ce Florian Bodog a anunțat că face un pas în spate, vine tot din Teleorman, a fost numită în vara anului trecut secretar de stat la Sănătate și este soția unui puternic om de afaceri libanez. Rodica Nassar este totodată sora primarului de la sectorul 2 din Capitală, Mugurel Toader. La momentul scandalului Hexi Pharma, Rodica Nassar a fost acuzată de Laura Georgescu, fosta soție a lui Dan Condrea, că atât ea, cât și ceilalți membri ai comisiei de Sănătate din Camera Deputaților ar fi luat mită de la acesta. Deputata PSD a negat aceste acuzații. 


Într-un interviu dat site-ului Cotidianul.ro în decembrie 2016, Rodica Nassar a declarat că nu vrea să fie ministru "nici cu pistolul la tâmplă!", reamintește realitatea.net


"Nu mă tentează niciun portofoliu în vreun minister, acolo unde sunt mulți bani, banii românilor. Degeaba ești tu atent ca ministru, că nu știi ce fac alții din subordinea ta și te trezești inculpat. Alții fac greșeli și tu, ca ministru, le tragi. Nu m-aș duce la vreun minister nici cu pistolul la tâmplă!", a declarat Rodica Nassar în decembrie 2016.


Comentează știrea

candipharm.com
14 decembrie 2022
candipharm.com

candipharm

candipharm
15 decembrie 2022
candipharm

https://candipharm.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3706 secunde