Consilierii locali chemați să decidă:

Cine îi va lua locul lui Radu Mazăre în fruntea Constanței

384
3
Cine îi va lua locul lui Radu Mazăre  în fruntea Constanței - consilieriilocaliilvordesemna2-1433676591.jpg

Articole de la același autor

Aleșii din cadrul Consiliului Local al Municipiului Constanța se întrunesc în ședință extraordinară, astăzi, 8 iunie, de la ora 11.00, în sala "Remus Opreanu" a Consiliului Județean Constanța. Întâlnirea are loc la inițiativa a 16 consilieri locali pentru a analiza proiectul de hotărâre privind desemnarea unui viceprimar în vederea exercitării atribuțiilor primarului municipiului Constanța ca urmare a încetării de drept a mandatului lui Radu Mazăre. Potrivit legii, aleșii locali vor urma să-l desemneze pe "succesorul" lui Radu Mazăre dintre viceprimarii Decebal Făgădău și Gabriel Stan.

Acțiunea consilierilor locali are loc după ce, vineri, prefectul județului Constanța, Ion Constantin, a semnat ordinul de încetare a mandatului de primar înainte de termen al lui Radu Mazăre.

"Având în vedere demisia domnului Radu-Ștefan Mazăre din funcția de primar al Municipiului Constanța, înregistrată la Primăria Municipiului Constanța sub nr.71396/22.05.2015, procesul-verbal al ședinței Consiliului Local al Municipiului Constanța din data de 02.06.2015 prin care se ia act de demisia primarului și referatul secretarului Municipiului Constanța, comunicat prin adresa nr.77665/04.06.2015 și înregistrat la Instituția Prefectului - Județul Constanța sub nr.8890/04.06.2015, prefectul județului Constanța, domnul Constantin Ion, a emis ordinul nr. 261/05.06.2015 prin care se constată încetarea de drept a mandatului primarului Municipiului Constanța, domnul Radu-Ștefan Mazăre, urmare a demisiei acestuia", se spune într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții Prefecturii Constanța.

Reamintim că primarul Radu Mazăre aflat în arest preventiv într-un dosar acuzat de luare de mită, și-a dat demisia, la sfârșitul lunii mai, din funcția de edil al Municipiului Constanța. Demisia a fost înaintată Consiliului Local și Primăriei Municipiului Constanța și adusă la cunoștința prefectului județului Constanța, Ion Constantin. După semnarea ordinului de încetare a mandatului, practic, funcția a fost declarată vacantă urmând ca Guvernul României să decidă dacă vor avea loc sau nu alegeri anticipate. 

Comentează știrea

Pintea
8 iunie 2015
Domnilor consilieri,

Dupa 15 ani de dezmat politic ,de parodii cu majorete ,carnavaluri si pomeni din banii nostri este timpul ca in Constanta sa se faca un lucru bine facut .Ca cetatean as dori ca domnul Fagadau sa fie ales Primar. Alesii din fruntea orasului si judetului nostru s-au dovedit a fi campionii coruptiei si nu este usor de sters aceasta rusine ce pateaza imaginea voastra. Daca vreti un viitor politic in orasul nostru, primarul si consilierii majoritari, trebuie sa faceti ceva pentru cetatenii orasului care v-au ales : repararea trotuarelor , rezolvarea aglomeratiei din intersectii,stoparea construirii de imobile pe spatiile verzi, asanarea bandelor de bisnitari care au acaparat pietele Constantei,functionarea corespunzatoare a iluminatului public, reabilitarea statiilor RATC (promisiune facuta de domnul Fagadau inca din 2013),cresterea sigurantei cetateanului pe strada . Vreau sa vad in sfarsit ca avem un primar si un consiliu local care sa reprezinte municipiul Constanta nu statiunea Mamaia.

Decebal,fiul lui Mazare
8 iunie 2015
Fagadau,garantia ca nu se schimba nimic

Fagadau,umbra lui Mazare in primarie.PSD Constanta,balaurul cu 7 capete. Fagadau,garantia ca retelele politice mafiote raman neatinse.Pintea,gornistul lui Fagadau.

Răspuns la: Domnilor consilieri,
Adăugat de : Pintea, 8 iunie 2015
Dupa 15 ani de dezmat politic ,de parodii cu majorete ,carnavaluri si pomeni din banii nostri este timpul ca in Constanta sa se faca un lucru bine...
cristipaul
8 iunie 2015
De ce?

nu inteleg de ce voteaza 16 oameni pentru bine a catorva sute de mii? Si de ce avem doar doi candidati? pai ce sa facem cu astia doi care sunt fiii lui mazare? Pai astia o sa ne fure mai rau ca ta-su! Ca doar au invatat de la cel mai bun... NU mai suport politicieni mafioti si corupti ca cei din gaska lui mazare, m-am saturat, vreau si eu un primar caruia chiar sa-i pese de locuitorii orasului pe care il conduce...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4372 secunde