RADU MAZĂRE, de la mărire la decădere, în IMAGINI

3999
8

Articole de la același autor

Cei 15 ani de "domnie" ai lui Radu Mazăre și-au pus amprenta adânc atât asupra Constanței dar și a PSD. Cu o mână de fier, Mazăre și anturajul său au controlat tot ce mișcă în orașul de la malul mării dar și în județ, ceea ce a făcut mass-media națională să catalogheze Constanța ca "Republica Mazăre". Venit ca independent în anul 2000 la cârma orașului, Radu Mazăre și prietenii săi au preluat PSD Constanța în 2003, devenind în scurt timp o mașină de vot ce a funcționat la parametrii maximi. Epoca fostului edil a apus brusc după 15 ani, în 2015, când, arestat fiind pentru fapte de corupție, a decis să demisioneze atât din funcția de primar dar și din PSD.

Vă prezentăm mai sus o galerie foto care surprinde toate etapele și momentele importante ale epocii Mazăre în Constanța. 

Comentează știrea

nicu buricu
28 mai 2015
pt ionut

Prietene tu la ce film te uiti ?

olguta
28 mai 2015
bv Ionut

Impreuna cu dl primar am salvat zeci de mii catelusi ! Sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa-l tina la beci pana le-oi zice eu sa-l elibereze.

victor
28 mai 2015
Loc de joaca petru tigani

cum arata constanta acum 10 ani ? :) nu cred ca esti destul de mare incat sa iti aduci aminte cum arata Constanta acum 10 ani .Vezi alte orase europene.... au zgarie nori ,afaceri prospere ,trotuare,cultura ,lipsesc cainii,lipsesc ghetourile,lipsesc interlopii,tiganime..etc... pe cand constanta are ILUMINAT si ASFALT si blocuri turcesti .Bravo coae :) la cat mai multi prost ca tine ca sa voteze.

vasile
28 mai 2015
cel mai mizer oras al tarii

Nu vreau sa jignesc pe nimeni , dar cei ce lauda marile realizari ale fostului primar , sigur nu au trecut mai departe de Medgidia de multi ani

prostul srl
28 mai 2015
mortii din cimitir

Pt cine nu stie la alegerile care erau cistigate de Mazare participau si mortii din cimitir! Nici nu stiti cum stampilau angajatii primariei buletine de vot pe liste cu numele mortilor imediat dupa ce se oprea votul!....

borodel
6 iunie 2015
parere

bah,cate oscaruri a luat figurantul vostru?!filme cu ramses,cu mafia,cu saint tropez,cu hitler,cu șacalul(vezi "2014. În vizită la Poliție"),cu corneliu zelea codreanu (asta a scapat criticilor....)

borodel
6 iunie 2015
parere

cu sacalu,da,vezi rolu lu bruce willis,cand s-a vopsit blond,scurt,sa penetreze america dinspre partea canadiana a marilor lacuri,s-o babardeasca cu calibru mare,excessiv,pa prima doamna yankee.si la costanta e mult plagiat,ca la sefu lui la bucuresti....costanta pt ca suna a cosenza,'talia,patria dei maffiozi.

maidanez
25 iunie 2015
care marire?

daca hitler ar fi vazut un tigan borat in uniforma ss l-ar fi trimis direct la camera de gazare.curvele in chiloti care il insoteau din ce traiesc acum?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8311 secunde