Mihai Răzvan Ungureanu:

"Cine nu vrea unitatea dreptei lucrează pentru USL"

81

Articole de la același autor

Cine nu vrea unitatea dreptei lucrează pentru USL sau cel care vrea unitate punând de la bun început condiții înseamnă că lucrează pentru un eșec în 2014, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu, președintele Forței Civice, potrivit căruia efervescența politică pe jumătatea de centru dreapta este reală în acest sfârșit de toamnă.

"Cel puțin FC, PNȚCD, MP, IRL sunt prinse într-un program din ce în ce mai clar de complementaritate în acțiunile politice. Începem să facem, deloc timizi și foarte hotărâți, pași către afirmarea obiectivelor noastre unice. Cred că va veni în foarte scurt timp momentul în care vom arăta cu degetul către cei responsabili că dreapta politică nu se unește în totalitatea ei. Cine preferă să rămână în izolaționism, cine preferă să-și facă toate calculele politice de unul singur subjugând interesul suprem al unui partid unui interes sau orgoliu personal amenință în mod serios victoria dreptei. Am să o spun fără înconjur că fără unitate nu există victorie în 2014. Cine nu vrea unitate lucrează pentru USL sau cel care vrea unitate punând de la bun început condiții înseamnă că lucrează pentru un eșec în 2014", a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

El speră că până în ianuarie 2014 reprezentanții tuturor partidelor de centru dreapta se vor reuni în jurul aceleași mese "fără pretenții, fără gândiri sectare și fără reflexe din vechiul Partid Comunist". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1025 secunde