Cine râvnește la conducerea Partidului Poporului de la Constanța

1144
1
Cine râvnește la conducerea Partidului Poporului de la Constanța - partidulpoporului1-1318530550.jpg

Reprezentanții Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD), filiala Constanța, au stabilit calendarul alegerilor interne și au anunțat noile decizii în cadrul unei conferințe de presă organizate ieri.
Potrivit președintelui constănțean interimar, Gheorghe Slabu, alegerile la Organizația Municipală Constanța vor avea loc la data de 22 octombrie, începând cu ora 11.00, la sala mică a Casei de Cultură. Totuși, el a precizat că, data ar putea suferi modificări deoarece în aceeași zi și în același loc, s-ar putea să aibă loc și ale-gerile de la Organizația Municipală a PDL Constanța. Cum oamenii lui Dan Diaconescu nu vor să interacționeze cu cei ai lui Emil Boc, este posibil ca această dată să fie modificată.
Până în acest moment, și-au anunțat intenția de a candida la Organizația Municipală Ion Radu pentru funcția de prim-vicepreședinte și Mihai Bocai pentru cea de secretar executiv.
În altă ordine de idei, deși cei din Partidul Poporului de la Constanța se așteptau ca pentru funcția de președinte să candideze compo-zitorul Mihai Lupu, acesta nu dorește cea mai mare funcție de la Organizația Municipală.
"Compozitorul Mihai Lupu va ră-mâne vicepreședinte la Organizația Județeană dar este foarte ocupat și ne-a anunțat că nu dorește să candideze pentru funcția de președinte de la Municipiu. În aceste condiții, pentru că, deocamdată, nimeni nu și-a anunțat intenția de a candida, funcția va rămâne vacantă și va fi numit un interimar la conducere", a declarat Gheorghe Slabu.
Din calendarul alegerilor stabilit de cei de la Constanța fac parte și cele de la Organizația Județeană a PP-DD. Acestea vor fi organizate la data de 5 noiembrie, începând cu ora 11.00, la sala mică a Casei de Cultură din Constanța. Potrivit lui Gheorghe Slabu, la eveniment și-a anunțat intenția de a participa și Dan Diaconescu.
În momentul de față, președinte este Gheorghe Slabu și tot el a fost propus ca și candidat de colegii săi. Cu toate acestea, Slabu nu este foarte hotărât dacă va candida sau nu.
"Știu că va fi vorba despre o bătălie politică dură. Încă nu m-am hotărât dacă să candidez sau nu. Îmi voi analiza toate șansele și voi lua o decizie în acest sens", a declarat Gheorghe Slabu.
Dacă președintele interimar nu este încă hotărât, în schimb, prim-vicepreședintele Ion Radu dorește să candideze pentru funcția pe care o deține ca interimar la județ. Totodată, Victor Cruceru și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de secretar executiv.
Candidaturile pentru funcțiile de la ambele organizații pot fi depuse cu cel puțin două zile înaintea datei alegerilor.



Comentează știrea

adi
14 octombrie 2011
ce viermi !

Din nou : CE VIERMI !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.2326 secunde