Cine s-a înscris în cursa pentru Primăria Constanța

1086
3
Cine s-a înscris în cursa pentru Primăria Constanța - beccinesainscrisprimarie-1461857130.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Biroului Electoral Municipal Constanța au anunțat că 12 can-didați, dintre care trei sunt independenți, și-au depus dosarele de candidaturi pentru funcția de primar al Municipiului Constanța.

Astfel, s-au înscris în cursa electorală Decebal Făgădău (PSD), Vergil Chițac (PNL), Christian Gigi Chiru (ALDE), Claudiu Palaz (PMP), Dumitru Bădrăgan (PRU), Claudiu Octavian Ceti (PPU), Nicolae Grosu (PRM), Gheorghe Caruțiu (PNȚCD), Sunay Omer (PND) și independenții George Andrei Popescu, Ion Budi și Claudiu Andrei Tatu.

Totodată, 14 formațiuni politice și-au depus listele cu candidați atât pentru consiliul local, cât și pentru cel județean. Dosarele vor fi verificate de BEM și BEJ, iar după soluționarea contestațiilor, candidaturile vor rămâne valabile la data de 4 mai. 

Comentează știrea

Alegator
29 aprilie 2016
Liste

Au vost verificate semnaturile cu care s-au inscris acesti doritori de primarie? Exista acei oameni sau ...? mai ales la unu Tatu!!!

ath
29 aprilie 2016
Dalvabetul românesc

Decebal Fagadau este primul pe lista chiar daca-l luam si in ordine dalvabetica.Dalvabetul romanesc(uneori Falvabetul romanesc) incepe cu litera "D" de la Decebal(uneori F de la Fagadau).Dupa litera "D" urmeaza litera "V" de la Vergil,paraca asa ceva,nu-mi aduc aminte ca sunt batran.In tot cazul,un lucru este sigur,ultima litera din dalvabet este "C" sau "A" de la Andrei.Pana si alfabetul a fost modificat ca sa-l vedem pe Fagadau in capul listei.Veti spune ca asta este ordinea din sondaje.Dar de unde stiti ca Andrei Tatu este ultimul in sondaje ?

Suntem jegul Europei
30 mai 2016
Doar lichelele au acces

Avem atati tinerii talentati cu studii la universitati de prestigiu, cu minti curate si nemanjiti politic, de ce trebuie sa ajunga mereu in lista numai ordinarii pusi in functie de catre toate partidele politice corupte? Un tanar educat in stiinte administrative in Olanda (spre exemplu) care vine in tara mandru si ambitios sa schimbe patria in bine ajunge igorat si sarac lipit pamantului. Semidoctii, machedonii si spagarii sunt primii care ajung in frunte. Asta este tara babaniera, mai fratilor, iar singurul vinovat este omul de rand, care sta si accepta. Sa nu mai aud pe cineva ca se plange. Aveti exact ceea ce votati!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4529 secunde