Cine s-a mai înscris în echipa UNPR Constanța

258
Cine s-a mai înscris în echipa UNPR Constanța - siglaunpr-1427972699.jpg

Articole de la același autor

Deputatul constănțean, Florin Gheorghe, de la UNPR anunță înscrierea în echipa municipală a UNPR Constanța a doi noi membri care consolidează speranța realizării proiectelor UNPR.

"Mă bucur să vă anunț că începând de astăzi, 2 aprilie, echipa UNPR a Municipiului Constanța câștigă încă doi tineri profesioniști. Domnul consilier județean Ionuț Fântână și domnul Ionuț Bogdan Artagea, directorul general al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu, au decis să pună umărul la realizarea proiectelor noastre. Cred că este un câștig important pentru organizația noastră, pentru că noii membri au demonstrat performanțe profesionale importante în funcțiile lor", a spus deputatul Florin Gheorghe.

El a adăugat că noilor membri le-a plăcut atât echipa tânără care există la Constanța, dar mai ales, proiectele fezabile și concrete care se vor construi pentru constănțeni.

"Și domnul Fântână și domnul Artagea știu că au venit la UNPR ca să muncească și să pună bazele unor proiecte durabile, în beneficiile constănțenilor. Domniile lor știu că funcțiile de vicepreședinți ai organizației municipale în care vor fi învestiți le vor aduce extrem de multe responsabilități, extrem de multă implicare, determinate în primul rând de așteptările uriașe pe care le au cetățenii de la noi. Suntem o echipă tânără hotărâtă să construiască în beneficiul semenilor noștri, o echipă care și-a asumat probleme comunității locale și care nu-și poate permite să piardă încrederea uriașă de care ne bucurăm în rândul oamenilor. Vom demonstra că putem și că vom face o politică onestă, atât la nivel local, cât și național și am toată încrederea că pentru UNPR Constanța rezultatele bune vor veni de la sine", a mai spus președintele Organizației Municipale a UNPR Constanța, deputatul Florin Gheorghe.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0597 secunde