Cine sunt sfătuitorii primarului Decebal Făgădău

3868
10

Articole de la același autor

Pe lângă cei doi viceprimari pe care-i are alături la conducerea localității, edilul Constanței, Decebal Făgădău, va beneficia pe parcursul mandatului său și de ajutorul a patru consilieri personali. Dacă viceprimarii sunt aleși de consilierii locali, consilierii personali sunt numiți direct de primar și primesc atribuții prin dispoziție a acestuia din urmă. 


În acest moment, pe site-ul Primăriei Constanța au fost făcute publice numele celor patru consilieri personali ai primarului Decebal Făgădău, însă pentru a da dovadă de transparență totală, mai este nevoie ca acestora să li se adauge CV-urile personale, dar și declarațiile de avere și, eventual, veniturile cu care aceștia sunt retribuiți pentru munca lor. 


Așadar, cei patru care lucrează la cabinetul primarului sunt: Cristian Dumitru Fuior, inspector - Biroul Cabinet Primar, Dumitru Emanoil Moraru, Mihai Petre și Marian Pârjol - consilieri Biroul Cabinet Primar. 


Cristian Dumitru Fuior a fost membru UNPR, iar în anul 2012 a candidat atât la CJC, cât și la CLMC. Cu toate acestea, el nu a ocupat nici funcția de consilier local și nici pe cea de consilier județean. În viața personală este om de afaceri, iar ultimele informații despre el atestă faptul că este administrator la Eurogroup Connection SRL. 


Comisarul șef Dumitru Emanoil Moraru nu mai are nevoie de nicio prezentare, el fiind cunoscut în Constanța de pe vremea când era șef al mascaților de la DIAS. În anul 2000, Moraru a primit titlul de cetățean de onoare al municipiului Constanța. Comisarul șef Dumitru Emanoil Moraru a ieșit anticipat la pensie în anul 2012, fiind nevoit să recurgă la acest gest, în urma unui scandal, după ce mai multe fotografii indecente au fost publicate într-un cotidian național. 


Fostul consilier județean din partea PD Mihai Petre a devenit, începând cu data de 15 septembrie 2016, mâna dreaptă a primarului Decebal Făgădău. Fost adversar politic al administrației Mazăre, Mihai Petre susține că a făcut acest pas deoarece este convins că poate face o schimbare pozitivă în administrație numai dacă se implică din interior. El a mai spus că speră ca, prin noua sa calitate, să poată înlesni aplicarea programului său de guvernare locală, pe care l-a elaborat înaintea campaniei electorale pentru alegerile din 5 iunie 2016. 


Mihai Petre a trecut prin mai multe partide, respectiv PD, Forța Civică, M10. La alegerile locale de anul trecut, el a intenționat să candideze pentru funcția de primar al Constanței din postura de independent, însă a renunțat pe motiv că nu a reușit să strângă semnăturile necesare candidaturii. 


Marian Pârjol este cunoscut în mediul administrativ și diplomatic. În perioada 1999-2000, a fost secretar de stat, iar între 1996 și 1999, a fost prefect al județului Constanța din partea Convenției Democratice. Ulterior, a fost numit în funcția de ministru-adjunct al Funcției Publice, instituție precursoare a Ministerului Administrației Publice. Între 2001 - 2006, a deținut funcția de consul general adjunct - consilier economic la Consulatul României la New York. Din 2007, a fost ambasador al României în Nigeria, iar în ultimii ani, a fost consul general al României la New York. 


Comentează știrea

BOBY VEGAS
16 ianuarie 2017
FAGADAU CONSILIERI

De unde bani ptr acesti consilieri sacaly ..chiar trebuie Fagadau sa aiba o armata de escroci langa el ..auzi oameni de afaceri ..nu fratilor sunt politicieni traseisti ..tarfe politice .

constanta
16 ianuarie 2017
caruta si asfaltul

nenea primaru iti place cum se merge pe soselele din Cta ? la 10 zile de la ultimul viscol ? ai amanat degeaba scoala , ca natura nu s-a grabit sa iti topeasca zapada ! Cel mai slab primar de 25 de ani!!!!

hahaha
16 ianuarie 2017
nu cunosc persoanele

nu vreau sa-i jugnesc, dar romanii spun "Cum e turcu' si pistolu'". Adica "Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti!"

Murphy
16 ianuarie 2017
Mai degraba....

Mai degraba " cum e makedonu de Fagadau si pistolul ". Nu vedeti ce fata de speriat are ? S-a vazut makedonu imparat, inscaunat si uite am ajuns, mai bine cu un hot ca Mazare, dar cu zapada luata, dacat cu un gainar. Are 3 consilieri de parca-i Senil Pasa ! Prost nu e cel care cere, ci, cel care da, apropo de consilierii lui !

Răspuns la: nu cunosc persoanele
Adăugat de : hahaha, 16 ianuarie 2017
nu vreau sa-i jugnesc, dar romanii spun "Cum e turcu' si pistolu'". Adica "Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti!"
Constantin
16 ianuarie 2017
...Fagadau!!!...

Ce derbedei!!! Un oras distrus de niste bestii fara creier! Orasul asta al cui este? De ce il distrugeti ticalosilor? Ce v-au facut copiii? De ce va bateti joc de noi netrebnicilor? Fagadau!!!!. .. Nu-ti e mila de copiii tai? De ce ii condamni sa traiasca intr-un ghetou? Fagadau, du-te in cimitir si mediteaza in fata unui mormant... nu iei nimic cu tine...

europeanu
16 ianuarie 2017
hotii din primarie

Totul fals ! Sfatuitorii hotului fagadau sunt hotul de mazare si porcul betiv !

DAN
16 ianuarie 2017
CONSILIERI

Poavestea lui Mihai Petre, cu "schimbatul din interior", au vanduto multi. Le este rusine sa spuna ca au cedat pentru un oscior. Marian Parjol a fost taranist proptit Prefect de Jianu, via Emil Constantinescu, care la sfarsit de mandat l-a plasat sub aripa lui Iliescu, sa aiba grija de el. Si a avut: l-a tinut consul si ambasador pana acum, iar acum l-a predat urmasilor lui Mazare, sa aiba grija de el pana la pensie. Domnule Fagadau, luati-ma pe mine consilier, sa va plimb putin prin oras ca pieton, sa vedeti cum arata trotuarele si sa vedeti cat risca orice pieton care se aventureaza sa iasa din casa.

CURAT / MURDAR
16 ianuarie 2017
Snapani si fara respect ! CATA MINCIUNA SI HOTZIE ?!?

Polarisu-lui, primarului fagadau d si consiliului local ( TUTUROR PARTIDELOR CARE AVETZI CONSILIERI IN CONSILIUL LOCAL ) din Constantza, sa va fie RUSINEEEEEEEEEEEE ! MINTZITZI CONSTANTZENII FARA RUSINE, SUNTETZI O ADUNATURA DE SMECHERI, DE PUSI PE CAPATUIALA, DE OAMENI FARA CEL MAI ELEMENTAR BUN SIMTZ, RESPECTUL DE LOCUITORII CARE V-AU VOTAT ! DOMNILOR DIN : DNA, SI PROTECTZIA CONSUMATORILOR, FACETZI LUMINA IN ACEST CAZ, DESZAPEZIREA CONSTANTZEI IN IANUARIE 2017, CA OAMENII INOATA PRIN ZAPADA, UNII SI-AU FRACTURAT, SCRANTIT PICIOARELE...... SI MAI TOTZI PATINAM PE TROTUARELE / STARZILE ORASULUI CONSTANTZA, ORASUL S-A TRANSFORMAT INTR-UN IMENS PATINUAR, INVITAM AUTORITATZILE LOCALE LA " OLIMPIADA IERNII ANULUI 2017 " ! AUTORITZILE NOASTRE LOCALE SPUN CA, AU CHELTUIT SUME MARI, CA AU FACUT, ADICA NIMIC PENTRU LOCUITORII URBEI LOR / NOASTRE SI TOTODATA, SI- AU APRECIAT MUNCA CU NOTE, DUPA UNII : 11 SI DUPA ALTZII INTRE 7-8, NE MIRAM, DE OBRAZNICIA LOR, CA SA NU SPUNEM NESIMTZIREA LOR ? !

cetatzeanul dispretzuit !
16 ianuarie 2017
PENTRU CE ?

SFATUITORII, ADICA IL SFATUIESC PE PRIMARUL CONSTANTZEI, CUM SA NE JUPOAIE MAI BINE ! SFATUITORI PE BANII CUI ? PE BANII NOSTRI, DACA A GASIT PROSTI, ADICA, NE-A GASIT, PE NOI CEI CARE PLATIM TAXE SI IMPOZITE, SI FAGADAU DECEBAL SE JOACA CU RABDAREA OAMENILOR, CONSTANTZENILOR CARE ATUNCI CAND NU VOM MAI SUPORTA ACEASTA BATJOCURA, TREBUIE SA SE INTAMPLE CEVA, CARE SE ASEAMANA CU REVOLTA !

CONSTANTZA INZAPEZITA
18 ianuarie 2017
POLARIS SI AUTORITATZILE LOCALE DIN CONSTANTZA !

DNA, ALO, DNA !?! UNDE SUNT BANII NOSTRI, AI CONSTANTZENILOR, CA DESZAPEZIRE, NU S-A FACUT IN CONSTANTZA SI CONSTANTZENII AU PLATIT, PLATESC TAXE SI IMPOZITE ?! POLARIS, NE MINTE FARA RUSIIIIIIIIIIINE, CA A FACUT SI A DRES, CEI DE LA POLARIS, SI-AU DAT NOTE : 7, 8 SI CHIAR 11, PRIMARUL FAGADAU D SI CONSILIERILOR LOCALI, CE PARERE AVETZI DE DESZAPEZIREA ORASULUI CONSTANTZA SI NOTELE PE CARE POLARIS-UL SI LE-A FACUT CADOU, CA LOCUITORII ACESTUI ORAS, I-AR / V-AR IMBULGARI CU ZECI SI SUTE DE LOPETZI PE SPATE, CUM SUNA UREAREA DEUNAZI, INTR-O STIRE IN ZIARELE LOCALE CONSTANTZENE ?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6336 secunde