Cine ar putea prelua conducerea PNL și ce calități ar trebui să aibă noul lider

295
1
Cine ar putea prelua conducerea PNL și ce calități ar trebui să aibă noul lider - pnlnicolaerobu1-1484491754.jpg

Articole de la același autor

Vicepreședintele PNL Nicolae Robu consideră că sunt trei criterii "obligatorii și benefice" pentru alegerea viitorului președinte al PNL și afirmă că acestea ar fi îndeplinite de Ilie Bolojan, Gheorghe Flutur, Mircea Hava sau Marian Petrache. 


"Cu riscurile de rigoare, o să dau patru nume de colegi care, consider eu, îndeplinesc cele trei criterii și o voi face în ordine alfabetică, respectiv Ilie Bolojan, Gheorghe Flutur, Mircea Hava, Marian Petrache. Să fie cât se poate de clar că toți patru îmi sunt egali în apreciere", a transmis Nicolae Robu, prin intermediul unui comunicat de presă. 


În opinia sa, înainte de a rosti nume, chiar dacă sunt multe abordări posibile, există trei criterii care ar fi "benefic, chiar obligatoriu" să fie îndeplinite de viitorul președinte al PNL. 


Primul criteriu ar cere să fie un om cu forță electorală dovedită, adică unul care a câștigat alegeri importante, în confruntări uninominale, cu scor sensibil peste scorul partidului. 


Pe locul secund, Nicolae Robu plasează necesitatea să fie perceput de comunitatea PNL - membri și simpatizanți - ca aparținându-i trup și suflet, ca important în cadrul ei și apt, demn a o reprezenta, cu prestanță atât în interiorul ei, cât și în exterior, și aceasta deopotrivă prin CV-ul său și prin personalitatea sa. 


Cel de-al treilea criteriu menționat de Robu este să aibă prestanță "pe sticlă", să suscite atenție atunci când apare - bine ar fi chiar pasiune, dar asta e mai greu - și să aibă darul sau harul de a face ca cei ce-l urmăresc să țină minte ce aud spus de el. 


Nicolae Robu consideră acest ultim criteriu "o exigență foarte importantă, pentru că mulți oameni - inclusiv foarte valoroși, altfel, sunt volatili, adică deîndată ce dispar de «pe sticlă», dispar și din mințile și din sufletele celor ce i-au văzut, nu ține minte nimeni nimic din ceea ce ei spun".


Comentează știrea

David
16 ianuarie 2017
A se vedea ...

Conducerea PNL-ului ar putea fi preluata , cu aceleasi rezultate ca si pana acum , de Relu Fenechiu , de Decebal Traian Remes sau de Paul Pacuraru ... Care Pacuraru ? Ala , ministrul de acum ceva ani ... Ala , labagiul ... Ca de multi ani , liberalii au aceasta ocupatie , fac laba la guvernare , in parlament , in afaceri , in diplomatie , in arest si in puscarie ... Vai de steaua lor !

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 Ianuarie 2017
Stire din Life and Style : Sex constant, memorie mai bună
Pagina a fost generata in 0.5931 secunde