Raluca Turcan: "Sorin Grindeanu, o soluție de avarie a PSD"

271
2
Raluca Turcan:

Articole de la același autor

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, afirmă că propunerea PSD ca Sorin Grindeanu să fie prim-ministru este o soluție de avarie, temporară. 


"Propunerea PSD de prim-ministru marchează înfrângerea lui Liviu Dragnea în interiorul partidului. După încercarea lui Liviu Dragnea de a guverna România pe persoană fizică, prin interpuși, partidul a trebuit să improvizeze o formulă pentru a mai salva din eșecul major înregistrat în ultimele zile. PSD a optat astfel pentru o soluție de avarie, temporară, după respingerea dură a soluției inventate de Liviu Dragnea pentru a beneficia de control total asupra primului-ministru", a spus liberala Raluca Turcan. 


În opinia acesteia, la baza noii propuneri stau jocurile interne din PSD și nu interesul public, de a avea o guvernare la standarde europene de eficiență și transparență.


Comentează știrea

VALENTIN
30 decembrie 2016
RALUCA TURCAN

SI EA ESTE O SOLUTIE DE AVARIE A POULII !!!!!!!

-a-mirabilis
30 decembrie 2016
ciobul si oala sparta.

Stimata doamna Turcan,bine ar fi sa va spuneti cu mai multa convingere parerea referitoare la programul lansat de PSD si in special consecintele lui .Cea ce face opozitia acum,in frunte cu bBasescu nu sunt decat niste atacuri la persoana.Cu scuzele de rigoare,va reamintesc ca dumneavoastra,in actuala functie sinteti o solutie de avarie pe post de tampon in gaura corabiei PNL in care patrunde apa,Se scufunda daca mai aruncati astfel de pocnitori fasaite.Vorba cea;rade ciob de oala sparta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3828 secunde