Raluca Turcan: "Propunerea arată obsesia de control a lui Dragnea"

223
2
Raluca Turcan:
Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, ieri, că propunerea de prim-ministru anunțată de Liviu Dragnea amintește de practici din timpul guvernării Adrian Năstase.

"Este o propunere care arată obsesia de control a domnului Liviu Dragnea. Este o propunere care ne duce cu gândul la practici din timpul mandatului dlui Adrian Năstase sau din momente politice când guvernul era condus prin interpuși. Este un semnal nefavorabil pentru mediul economic, pentru întreprinzători, este un semnal că partea de creștere a taxelor și impozitelor care de fapt a stat la baza programului de guvernare al PSD va fi, din nefericire, aplicată. Nu cred că oamenii când au votat PSD au votat ca în fruntea Guvernului să fie fina dlui Liviu Dragnea. (...) Una ar fi fost să avem un prim-ministru cu un profil politic conturat, cu acțiune politică vizibilă și o viziune de dezvoltare a țării asumată și una este să primim o mutare de familie a dlui Liviu Dragnea", a spus Turcan, după consultările de la Palatul Cotroceni, cu privire la propunerea ca Sevil Shhaideh să fie prim-ministru.

Comentează știrea

mr. Anaconda
22 decembrie 2016
PSD

Si tu Raluca esti obsedata de Liviu Dragnea. Altceva mai sti? Mai bine puneti mana pe treaba si faceti odata ca tara asta sa mearga mai bine. In afara de critici nu stiti nimic. Se vesde ca a pus amprenta Basescu si pe voi.

DODO
22 decembrie 2016
cum o fi mai bine ?

daca zici - de ce zici daca taci de ce taci !?! subiectul ( pericoul ) Dragnea este mare si bine ar fi sa nu motaim ca la alegeri

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.564 secunde