Raluca Turcan a preluat conducerea PNL. Predoiu vrea să fie el președinte

305
3
Raluca Turcan a preluat conducerea PNL.  Predoiu vrea să fie el președinte - ralucaturcanbuna-1481650118.jpg

Articole de la același autor

Membrii Biroului Politic Național al PNL au votat, ieri, în unanimitate, ca Raluca Turcan, liderul filialei Sibiu, care a avut cel mai bun scor la alegerile parlamentare, să fie președinte interimar al partidului până la Convenția Națională ce va avea loc în luna martie a anului viitor.

"Am primit propunerea unanimă din partea tuturor colegilor de a fi președinte interimar al PNL în condițiile în care am venit cu cel mai bun rezultat obținut de PNL în toată țara. Această propunere nu a venit în urma unui compromis, a unor negocieri. Nu m-am așteptat și nu mi-am dorit să se întâmple lucrul acesta. Dimpotrivă, am o organizație și o echipă frumoasă în PNL Sibiu", a precizat Raluca Turcan.

Aceasta a susținut că nu vizează funcții și că dorește să contribuie la reconstrucția PNL care trebuie să se bazeze pe soluții concrete.

În opinia sa, în campanie a contat foarte mult faptul că liberalii nu au vorbit despre proiecte concrete pe care oamenii le așteaptă în continuare.

"Am preferat o bună perioadă să ne concentrăm pe persoane, pe lucruri mărunte și nu am vorbit despre proiecte mari pe care oamenii le-au așteptat de la PNL", a adăugat Raluca Turcan.

PNL Sibiu, filiala condusă de Raluca Turcan, a câștigat alegerile în județ, obținând 39,52% la Camera Deputaților și 39,87% la Senat, cu mai mult de zece procente față de următorul clasat, PSD, care a obținut 28,20% la Camera Deputaților și 27,69% la Senat.

Cu toate că a fost desemnat lider interimar, Raluca Turcan nu va prelua singură conducerea PNL. Un Birou Politic Național, format din 22 de lideri de filiale care au obținut rezultate bune la alegeri, va coordona activitatea partidului. Totodată, șeful PNL Ilfov, Marian Petrache, va fi secretar general interimar al partidului, până la Convenția Națională, în locul lui Ilie Bolojan.

Marian Petrache a fost ales secretar general interimar de către membrii BPN ai vechiului PNL, deoarece Raluca Turcan, care a fost desemnată președinte interimar, vine din PDL.

În altă ordine de idei, Cătălin Predoiu și-a anunțat intenția de a candida pentru președinția partidului la congresul de anul viitor. 

Comentează știrea

ROMAN
13 decembrie 2016
constatare SI UIMIRE !

PNL ESTE MORT CA SI PNTCD ! RUSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINE, VECHILOR LIBERALI CA V-ATZI UNIT CU PDL-UL, JOHANIS KW, CIOLOS DJ, USR=USB ......... SI CARE ATZI ASISTAT LA MOARTEA SI INGROPAREA ACESTUI PARTID ISTORIC, CARE A FACUT ISTORIE PENTRU ROMANIA SI MUUULTZI AU MURIT PENTRU IDEALURILE LIBERALE SI VOI, VA UITATZI CU LIPSA DE RESPECT, CUM BASESCU TRAIAN CU AI LUI PDL-ISTI , ARE / AU SA PREIA USOR, USOR FRAIELE PNL-LUI ! ACUM CU TURCAN RALUCA IN FRUNTE SI PESTE CATVA TIMP CU BASESCU TRAIAN IN FRUNTE, RUUUUUUUSINE !

Dani
14 decembrie 2016
Punem pariu ?

Mai Carmen , astia , liberalii , cati membri or mai existand , sunt fiecare in parte , partid , popor , conducator , si potentiale solutii partinice alternative la PNL ! Punem pariu ca PNL-ul se va rupe in doua si in trei partide ,,liberale'' si ,,populare'' in scurt timp ? Langa ei , foarte aproape si tandri , se afla taranistii . Ii cheama cu cantec de sirene ...

ROMAN
15 decembrie 2016
Tzara este inmarmurita de prostia unui grup de distrugatori DE TARA SI DE POPOR ROMAN !

DRUMUL PNL-ULUI ESTE PRESARAT CU FLORI PE STRADA LINISTEI ! PNTCD-UL PLANGE LA CAPATAIUL PNL-ULUI ! PNL DRUM BUN, CA BLONDELE CU BASESCU TRAIAN SI JOHANIS KW, AU PUS PARTIDELE ISTORICE PE LINIA MOARTA ! SA TOT TRAIM " BINE ", CA UE NE TOT SPUNEA PANA SA PUNA LABA PE NOI : ROMANI , VETZI TRAI BINE, ADICA, EI EUROPENII OCCDENTALI, VETZI TRAI BINE SI VETZI AVEA SALARII MARI CAT GOGOSILE INFURIATE SI NOI INCREZATORI, IN MINCIUNILE LOR, I-AM CREZUT, I-AM VOTAT SI UNDE AM AJUNS : CA VAAAAAAAAAAAAIDE MAMA NOASTRA, TZARA : JUMULITA, CHELITA, JEFUITA, PRADATA CAND DE : UE, BM-LA, FMI, BASESCU TRAIAN CARE ACUM MERGE PE LA EMISIUNI TV SI DA SFATURI CUM TREBUIE SA FACA POLITICIENII, POLITICA JAFULUI NATZIONAL ?! MAI, OAMENI BUNI, NU-L MAI INVITATZI / PRIMITZI PE CEL CARE NE-A PRADAT TZARA SI POPORUL APROAPE 10 ANI SI CARE CU BOC EMIL, NE-AU TAIAT SALARIILE SI PENSIILE, CA DACA-I PUNETZI PE UN CANTAR, PE BASESCU TRAIAN SI PE JOHANIS KW, VETZI OBSERVA CA, NU CANTARESTE UNUL MAI MULT DECAT CELALALT, AMANDOI SUNT LA FEL, ADICA ASTIA NU IUBESC : OAMENII SI TZARA ?! AMANDOI SE IUBESC PE EI, INSISI SI FAMILIILE LOR !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.504 secunde