PNL nu va face propunere de premier

191
1
PNL nu va face propunere de premier - gheorghefalca-1482161219.jpg

Articole recomandate

Realizarea unei coaliții de centru-dreapta va fi dificilă, declară șeful campaniei PNL la alegerile parlamentare, Gheorghe Falcă. El spune pe de altă parte că liberalii nu-i vor propune lui Dacian Cioloș funcția de președinte al formațiunii, potrivit RFI.

Gheorghe Falcă e de părere că șansele unei coaliții de centru-dreapta sunt mici: "Eu cred că după declarația domnului Tăriceanu va fi foarte greu să realizezi o coaliție de centru-dreapta, dar pentru noi, ca partid, direcția pe care trebuie s-o avem este în a realiza o opoziție normală în societatea românească. Până la urmă, democrația este realizată din oameni care au o majoritate și gestionează administrativ țara și legislativ și o minoritate, care se poate pregăti pentru a deveni majoritară la alte alegeri".

Copreședintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a afirmat recent că nu poate lua în considerare ofertele pe care le-a primit din partea PNL.

Întrebat dacă PNL i-a propus lui Călin Popescu Tăriceanu postul de președinte al formațiunii, în cazul în care s-ar alătura unei coaliții de centru-dreapta, Gheorghe Falcă a răspuns: "Din ce știu eu, nu a existat o discuție directă cu domnul Tăriceanu, în schimb, atunci când am ieșit de la consultări, prin vocea președintelui partidului, doamna Raluca Turcan, am propus realizarea unei coaliții de centru-dreapta".

Comentează știrea

DODO
20 decembrie 2016
out !

dupa rezultat asta inca isi mai da cu parerea ? daca inca mai pune problema guvernarii este clar cit de aerian este si atunci se explica realizarile lui Cum a convins si pe cine sa i se incredinteze viitorul PNL-ului ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6254 secunde