Raluca Turcan:

"Salutăm decizia președintelui de respingere a propunerii de premier"

227
1

Articole de la același autor

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, salută decizia președintelui Klaus Iohannis de a respinge propunerea PSD-ALDE ca Sevil Shhaideh să fie prim-ministru, punctând că viitorul Guvern trebuie ferit de orice fel de vulnerabilități. 


"Salutăm decizia, în interes național, a președintelui României. Este dreptul constituțional al domniei sale să respingă propunerea și cu certitudine sunt foarte multe argumente. Noi considerăm că viitorul Guvern al României trebuie ferit de orice fel de vulnerabilități, mai ales într-un context internațional extrem de complicat", a spus, ieri, Raluca Turcan. 


Ea a subliniat că România nu trebuie să dea semnale confuze sau contradictorii. 
"De asemenea, Guvernul României nu trebuie transformat într-un guvern personal, de interpuși, aflat la dispoziția domnului Liviu Dragnea. PSD ne-a anunțat că are zeci de mii de specialiști. Dacă acest lucru este adevărat, se vor găsi și alte nume de prim-ministru, de preferat persoane cu o activitate cunoscută, fără vulnerabilități și fără condamnări", adaugă Raluca Turcan. 


Comentează știrea

ROMAN
28 decembrie 2016
constatare

PROSTIA RALUCAI TURCAN, NU PUTEA FI MAI MICA DECAT A LUI JOHANIS KW, DOI INCAPABILI SI INCOMPETENTZI CA SI FOSTUL SEF PEDELIST !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4259 secunde