Gheorghe Flutur:

"PNL trebuie să îndrepte greșeala cu cumpătare, înțelepciune și pragmatism"

261
2

Articole de la același autor

Liderul județean al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, că liberalii trebuie să-și îmbunătățească mesajul și comunicarea cu populația, să facă schimbări de tactică și să dea dovadă de cumpătare, înțelepciune și pragmatism, după rezultatul slab obținut la alegerile parlamentare. 


În opinia lui Flutur, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, PNL a înregistrat un scor neașteptat de modest, iar cel mai sănătos ar fi ca, în perioada următoare, să se organizeze alegeri de jos în sus în toate filialele, pentru a găsi cele mai bune soluții de consolidare ale filialelor locale. 


"Va trebui ca, în perioada următoare, să ne îmbunătățim mesajul și comunicarea cu populația. Cred că PNL, ca partid responsabil, trebuie să analizeze unde a greșit și asta va face pentru a se îndrepta. Mesajul meu către echipa PNL este să judecăm cu calm toate aceste lucruri, pentru că a fost un val național care a situat PNL la un scor neașteptat de modest. Am mai trecut prin asta. Ne trebuie cumpătare, înțelepciune și pragmatism. Nu trebuie să ne facem că nu vedem unde s-a greșit. Trebuie să corectăm greșelile", a spus Flutur.


Comentează știrea

Gigi
29 decembrie 2016
La puscarie !

Ba vierme basist , cu ce minciuni mai poti convinge ? Cianura este tratamentul pentru voi !

MIHAI
29 decembrie 2016
UN FLUTURE PE LAMPA

DL Flutur nu intelege ca revenirea " Marelui " PNL nu depinde de intentii si masuri de genul celor declarate si dorite : intelepciune , cumpatare , pragmatism . E nevoie de ceva mai mult , ca majoritatea cetatenilor saraciti datorita politicilor tuturor partidelor care au guvernat Romania , nu are nevoie de doctrine , ideologii si alte bazaconii care s-au dovedit praf in ochii electoratului , ci de programe care sa duca la un minim de bunastare generala , de modernizare , de cultura si sanatate . O buna politica in conditiile in care se afla Romania , se bazeaza in primul rand pe promisiunile electorale dorite de cetateni , si urmate de o guvernare care sa demonstreze ca respecta si realizeaza ce a promis . PNL n-a fost capabil de asa ceva lasand PSD sa aplice tactica de mai sus , si a neglijat total calitatea liderilor . Nu era evident ca primirea unor fugari ca Tararache , mentinerea in functii de conducere si in Parlament a unor epave ca Hasotti , Dragomir , Manea sau si mai sus dna Gorghiu , va duce la degenerarea partidului si la o criza de credibilitate ? Ca acesti oameni nu pot accepta concurenta unora cu reale calitati politice ? Dna Gorghiu (sau Turcan ) ne aminteste de țânțarul care cerand sa fie angajat , cel de la resurse umane vazand ca are trompa , l-a incadrat pe post de elefant si l-a pus sa care busteni . Noi , cetatenii " de rand " nu putem face altceva decat sa ne spunem parerea comentand unele evenimente , stiind ca nimeni nu va tine cont de parerea noastra .Cum poate crede cineva ca noii veniti , ca de ex. dl Chitac va revolutiona politica liberala , cand , dupa ce s-a vazut senator a intrat in anonimat si face pe filozoful considerand ca tacerea e de aur . Nici n-a multumit public pentru faptul ca unii cetateni l-au votat . Probabil ca dl Chitac asteapta ca altii sa reformeze partidul in timp ce se va odihni in Senat dupa atatea eforturi , alaturi de dl Tariceanu care -i va fi sef si va vota debarcarea presedintelui Johannis . Nu l-am auzit pe dl Chitac protestand impotriva declaratiilor belicoase si iresponsabile ale dlui Tariceanu . Tacerea este deseori o dovada de comlicitate . Nu asa se reformeaza un partid . Ar mai fi o cale cel putin pentru PNL Constanta : sa apeleze la Inalt Prea Sinistrul Rasputin sa faca o slujba de alungare a diavolilor din PNL Constanta , ca de celelalte organizatii din țară se va ocupa mitropolitul . Un lucru este cert . Partidele nu au inca oameni capabili sa le reformeze si cu atat mai mult sa guverneze o țară . Dar nici electoratul nu e mai breaz . Va spune cineva : de ce nu v-ati dus la vot ? Cand corbul sta pe craca cu cascavalul in cioc , vulpea l-a intrebat , te duci la vot ? corbul a raspuns , nu , si vulpea a plecat cu cascavalul . Corbul , meditand si-a pus intrebarea : si daca ziceam da , ce castigam ? Asa si noi , am votat sau n-am votat , cascavalul va fi mancat de aceeasi indivizi , indiferent ca sunt vechi sau noi .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5928 secunde