Liberala Andreea Paul:

"PNL e ca un mort întins pe masă cu vată în nas"

287
2

Articole de la același autor

Liberala Andreea Paul, care a fost prim-vicepreședinte al PNL, a lansat un apel pentru crearea unui grup de reformă al partidului, criticând actuala conducere interimară. 


"De ce acest manifest? Pentru că PSD face prostiile pe care le fac fudulii când câștigă cu un scor ca al lor și cred că toată lumea e al lor, pentru totdeauna, indiferent de ceea ce ar face. PNL nu reacționează, e ca un mort întins pe masă cu vată în nas și cu mâinile reci pe piept. De ce? Pentru că generația tânără crede că dacă i-a pus cineva sau o conjunctură în frunte le-a dat și inteligență, experiență, cunoștințe ca să facă față. Nu întreabă pe nimeni, nimic, deoarece sunt autosuficienți", a transmis Andreea Paul, care critică actuala conducere interimară, asigurată de Raluca Turcan, și pentru că nu asigură consultări interne dese și fără aroganțe. 


Totodată, Andreea Paul cere alegeri în toate filialele locale și declanșarea procedurilor pentru congresul PNL de jos în sus, dar și reconfigurarea actualului Birou Politic Național. 


"Pericolul este ca acum să vină oameni veleitari, mediocri, care să indice soluții, iar rezultatul va fi din ce în ce mai grav. Nu se poate evita un congres, dar mi-e teamă de oamenii foarte vocali care știu totul, dar a căror performanță electorală este mediocră. Faptele trebuie să fie măsura celor care se revendică ca fiind reformatori și ei există. Trebuie doar să se coaguleze", a mai adăugat liberala Andreea Paul. 


Comentează știrea

Doru
9 ianuarie 2017
Vax populi ...

In PNL , precum vedem , vorbesc vorbe si gandesc cracanat , orataniile nearticulate care au violat ideea liberala pana pe toboganul istoriei . Un urat , si un cocosat fara creier , pe nume Voicu si o lacusta peltica , blonda si tupeista basista , de trista amintire Vass -acum cica divortata ... Dracu' si cu tat-su va mai voteaza in vecii vecilor ... Potaie !

Rvl
9 ianuarie 2017

Vass nu a divortat niciodata. Vass e numele de fata si paul de casatorie :)) Buna analiza si pertinenta

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4162 secunde