Cioloș: "Nu exclud să mă înscriu într-un partid politic"

149
1
Cioloș:

Articole de la același autor

Premierul Dacian Cioloș nu exclude posibilitatea de a se înscrie într-un partid politic după alegeri, însă a explicat că această decizie depinde de mai multe lucruri.

"Ce se întâmplă dacă nu o să fiu prim-ministru? În acest context, nu vă pot răspunde la această întrebare. În momentul de față, nu sunt decis dacă modalitatea cea mai bună de a mă angaja în construcția aceasta de care vorbeam este ca imediat după alegeri să intru într-un partid politic. Nu exclud acest lucru, dar va depinde de mai multe lucruri. Și eu vreau să le iau pe rând. Înainte de a spune ce o să fac, dacă nu o să se întâmple, hai să vedem cum facem ca să se întâmple! Și dacă nu o să se întâmple, o să iau decizia atunci. Dar, da. Într-un fel sau altul, în următorii ani, mi-aș dori să mă implic în a crea premisele pentru ca anumite lucruri să se întâmple, lucruri pe care eu le-aș fi vrut să se întâmple acum, dar, dacă nu e posibil, cel puțin mai încolo", a afirmat Cioloș, la o dezbatere organizată de Grupul pentru Dialog Social.

Întrebat cum va ajunge prim-ministru în condițiile în care dreapta politică e divizată, Cioloș a răspuns că singurele partide cu care a discutat au fost PNL și USR. 

Comentează știrea

Marius
8 decembrie 2016
Conducatori de rusine

Este plina scena politica de tot felul de ciumpaflenderi care se pisa pe romani si pe tot ce inseamna Romania. Unul in plus ,adica Ciolos,deja era previzibil sa fie atras acolo,la fripturi,sampanii,bani din saracia natiunii umilite secular. Asta este,romanii efectiv nu au cu cine sa se mandreasca atunci cand se vorbeste de lideri. Avem valori ignorate,ei sunt romanii adevarati,nu ghioarlele tupeiste care se baga in fata si murdaresc tot ce reprezinta Romania. Pana si analfabetii romani sunt platiti mai bine in strainatate decat liceenii sau chiar licentiatii la noi in tara. De ce? Pai uite de aia ca sefii mari sunt japite,ne este rusine cu ei,de ei....

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9951 secunde