CJC ține secrete și concursurile desfășurate în interiorul instituției

797
CJC ține secrete și concursurile desfășurate în interiorul instituției - 237f69f1ed9dd3ff02e70c8bc6dac281.jpg
Mimând transparența informațională, Consiliul Județean Constanța a anunțat pe site-ul instituției că, în baza dispoziției nr.513/16.07.2010 a președintelui CJC, în perioada 22-23.07.2010 se va organiza examinarea cunoștințelor profesionale ale salariaților din cadrul aparatului de specialitate al CJC.
În schimb, toate detaliile referitoare la examen, pentru fiecare direcție (stat de funcții, condițiile specifice, bibliografii, calendar, cerere de înscriere) pot fi accesate doar de salariați, cu user-ul și parola proprie.
Apoi, în același anunț, se face referire la "înscrierea pentru un singur post", ceea ce depășește categoria simplelor examinări profesionale, sărind direct la concursurile pe posturi… accesibile doar celor din interior.
"Înscrierea este obligatorie pentru toți salariații aparatului de specialitate, aceștia având posibilitatea înscrierii pentru un singur post, conform cererii de înscriere", se menționează în anunț.
"Înregistrarea cererii se face numai la Serviciul Resurse Umane, conform calendarului stabilit, cu mențiunea că în zilele de 17.07 și 18.07.2010, respectiv sâmbătă și duminică, înscrierile se vor face în intervalul orar 9-13", se mai explică în același anunț.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3606 secunde