CL Mangalia a reglementat activitatea de publicitate stradală

61

Articole de la același autor

Consilierii locali din Mangalia, au adoptat, joi seara, mai multe hotărâri cu caracter administrativ și social. Unul dintre proiectele votate se referă la mandatarea Serviciului Public Administrarea Domeniului Public și Privat în vederea gestionării activității de afișaj stradal publicitar. 




Conform HCL nr. 46/2006 activitatea de reclamă și publicitate, precum și cea de afișaj de pe teritoriul administrativ al Mangaliei este  concesionată de un operator privat, fără a exista un organ de control al activității derulate de respectiva societate. Prin noile reglementări stabilite în prezenta ședință CL, Serviciul Public ADPP poate controla activitatea de publicitate stradală a concesionarului. Un alt proiect adoptat, în cadrul CL a stabilit numărul de membri în Consiliul de Administrație al RA Gold Mangalia și nominalizarea acestora. De asemenea, aleșii locali au aprobat un Regulament de Organizare și Funcționare a Cimitirelor de pe raza municipiului Mangalia, dar și Regulamentul de funcționare a Serviciului pentru Evidența Persoanelor. Alt Regulament adoptat de consilierii locali, se referă la procedura examenelor de promovare în grad a personalului din cadrul Spitalului Municipal Mangalia. 


În cadrul aceleiași ședințe, a fost adoptat proiectul de hotărâre privind acordarea post-mortem a titlului de "Cetățean de Onoare" al municipiului Mangalia, pentru Cozmin Florescu și Constantin Vlăduț Sărman, care și-au pierdut viața în tragicul accident aviatic de la Tuzla.  




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3193 secunde