Claudiu Săftoiu, validat de Parlament în funcția de președinte-director general al SRTV

348
Claudiu Săftoiu, validat de Parlament în funcția de președinte-director general al SRTV - claudiusaftoiu-1341311030.jpg
Plenul Parlamentului l-a validat, astăzi, pe Claudiu Săftoiu în funcția de președinte-director general al Societății Române de Televiziune.

Săftoiu a fost validat cu 265 de voturi "pentru" și cinci "împotrivă".

La votul dat în plenul Legislativului în cazul lui Săftoiu au fost prezenți 272 de parlamentari, fiind exprimate 272 de voturi, 270 considerate valabile și două anulate.

Potrivit Agerpres, votul a fost secret cu bile.

Marțea trecută, liberalul Claudiu Săftoiu a fost ales de noul Consiliu de Administrație al SRTV în funcția de președinte-director general al instituției.

Tot atunci, noul președinte-director general al SRTV a fost audiat și a primit aviz favorabil, cu unanimitate de voturi, din partea Comisiilor de cultură, dar nu a putut fi validat în plenul Parlamentului din lipsă de cvorum.

Parlamentarii PDL au decis, marți, să părăsească sala plenului înainte de numirea șefilor la SRTV și SRR, în semn de protest față de "derapajul democrației". "Consecvenți opiniei noastre că aceste schimbări nu au decât un singur scop, un derapaj al democrației, grupul parlamentar al PDL va părăsi sala în procedură de vot", a spus Mircea Toader, liderul deputaților PDL. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3518 secunde