Claudiu Teliceanu este noul lider al tinerilor liberalilor constănțeni

783
În urma expirării mandatelor vechilor birouri județene de conducere ale Tineretului Național Liberal (TNL) și ale Clubului Studenților Liberali (CSL), Delegația Permanentă a TNL și CSL a validat noile birouri interimare ale celor două structuri de tineret.
Potrivit unui comunicat de presă, Organizația Județeană Constanța a TNL este condusă în prezent, cu titlu interimar, de Claudiu Teliceanu, iar la conducerea CSL a fost ales Viorel Teliceanu.
Biroul Județean interimar al TNL a fost completat cu 10 membri: Ionel Dia, Marian Samoilă, Sergiu Brătulescu, George Nicolae, Raluca Carsic, Gabriel Iorga, Viorel Teliceanu, Aurelian Bălăuță, Marius Zăgăneanu și Ana Bumbaru.
La conducerea Clubului Studenților Liberali au mai fost validați și 10 membri: Mădălin Dică, Mihaela Obreja, Adrian Badea, Liviu Anghel, Florin Stănciulescu, Florina Panaite, Silviu Amza, Ionuț Popescu, Cati Șiret și Silvia Manole.
La fel de recent, noul lider al TNL Constanța, Claudiu Teliceanu, a participat la Comitetul Executiv al Federației Internaționale a TNL, de la Beirut. "Practic, am fost singurul român prezent la lucrările comitetului", a declarat Teliceanu. El a menționat că tinerii liberali internaționali au dezbătut o serie de probleme de interes mondial, precum cele care privesc Repu-blica Moldova. Totodată, tinerii liberali de pe toate continentele au discutat despre importanța politicii liberale în Orientul Mijlociu, având și întâlniri cu oficialități libaneze, precum premierul Saad Hariri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5873 secunde