CLM Constanța vrea să pună taxă de acces în Cimitirul Central pentru vehiculele mortuare

1383
CLM Constanța vrea să pună taxă de acces în Cimitirul Central pentru vehiculele mortuare - 6feb1ebd75919b550ce9f8ac09e242cf.jpg
Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local Municipal Constanța a lunii septembrie ar putea fi introdus un proiect de hotărâre ce vizează aprobarea unei taxe de acces în Cimitirul Central pentru mașinile firmelor de servicii funerare. Concret, mașinile firmelor constănțene care transportă persoane decedate ar urma să plătească taxă de intrare în cimitir pentru că, potrivit explicațiilor consilierului local liberal Constantin Matei, "se pare că nu sunt suficienți bani de la Primărie".
Astfel, așa cum reiese din declarațiile lui Matei, subcontractorii din Cimitirul Central Constanța au semnalat problema ridicată de serviciile de curățenie, de pază și de îngrijire a spațiului verde din interiorul cimitirului, pentru care nu ar mai fi suficienți bani. De aici și ideea introducerii acestei taxe de acces. Proiectul a făcut obiectul unor discuții în cadrul comisiilor de specialitate ale CLM și va fi introdus, cel mai probabil, pe ordinea de zi a ședinței lunii septembrie.
Despre acest proiect, consilierul PNL Constantin Matei a declarat că nu știe dacă va vota în favoarea sa și asta pentru că, potrivit propriilor declarații, în calitate de liberal, nu este de acord nu instituirea de noi taxe. "Sunt împotriva taxelor în general. Trebuie să vedem dacă aceasta este sau nu strict necesară cimitirului", a menționat Constantin Matei.
Cimitirul Central Constanța ține de Serviciul Administrare Cimitire, direcție aflată în subordinea directă a Primăriei Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3303 secunde