Coaliția PSD-PD-L se întâlnește, vineri, cu autoritățile locale

269
Reprezentanții autorităților locale și cei ai coaliției PSD-PDL vor avea, vineri, o întâlnire pentru a discuta problemele restructurării administrației publice locale, dar și eficientizarea acesteia, la propunerea vicepreședintelui PSD, Liviu Dragnea.
Propunerea lui Dragnea a venit în contextul în care președintele PSD, Mircea Geoană, "nu a fost de acord cu restructurarea celor 20% din personalul administrației publice locale", după cum a afirmat ministrul pentru IMM-uri, Constantin Niță, la finalul ședinței coaliției de ieri.
Niță a mai explicat că întâlnirea cu reprezentanții autorităților locale, ai comunelor, orașelor și municipiilor va aborda problema eficientizării administrației publice locale și cea legată de standardele de costuri pe care trebuie să le primească administrația publică locală, dar și modul de lucru al acesteia în viitor.
Guvernul trebuie să reducă cu 20% numărul angajaților din administrația de stat, a declarat, pe 30 iulie, președintele Traian Băsescu, argumentând că soluția pentru reducerea cheltuielilor nu este diminuarea veniturilor salariale, deoarece tăierea sporurilor poate fi contestată în justiție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6411 secunde