Colinde, cadouri și schimbare de consilieri la Năvodari

599
Colinde, cadouri și schimbare de consilieri la Năvodari - clnavodari-1324330602.jpg
Consiliul Local Năvodari este convocat în ședința ordinară astăzi, începând cu ora 17.00. Fiind ultima întâlnire de acest tip din 2011, întrevederea va avea un caracter festiv. Potrivit comunicatului emis de administrația locală, membrii CL vor asculta colinde și vor oferi daruri. Ședința se va desfășura în sala de ședințe din cadrul Casei Căsătoriilor din Năvodari, iar pe ordinea de zi a acesteia se află 36 de proiecte de hotărâre, printre care și cele privind acordarea de pachete cu alimente către pensionari. La punctul trei va fi stabilită suma exactă ce trebuie achitată pentru ca administrația locală să intre în 2012 fără datorii. Astfel, a fost întocmit un proiect de hotărâre ce vizează stabilirea sumei maxime pentru anularea creanțelor fiscale aflate în sold la 31 decembrie 2011.
De asemenea, consilierii vor discuta mai multe proiecte pentru concesionarea prin licitație sau vânzarea mai unor terenuri situate pe Bulevardul Mamaia Nord, pe strada M6, în zona Zona U.T.Midia pe strada Depozitelor, în Cartierul Peninsula sau în alte zone din Năvodari.
La punctul 31, la propunerea primarului Nicolae Matei, va fi votat proiectul de hotărâre prin care se dorește premierea sportivilor, antrenorilor și personalului auxiliar ai echipei de fotbal "Săgeata Năvodari", pentru rezultatele deosebite obținute la meciurile de fotbal. De asemenea, tot la propunerea edilului, și antrenorii echipei de rugby a Clubului Sportiv Năvodari vor fi recompensați.
În plus, consilierii vor da în administrare către Parohia Năvodari III - Sfântul Ierah Nicolae din Orașul Năvodari o icoană re-prezentându-l pe patronul spiritual al lăcașului de cult.
Tot în cadrul ședinței de mâine va fi suspus la vot și proiectul de hotărâre cu privire la constatarea încetarii de drept a mandatului de consilier local al pesedistului Marius-Felician Gherasim și vacantarea locului ocupat de către acesta în cadrul Consiliului Local Năvodari. Ulterior, membrii CL vor trebui să se pronunțe cu privire la validarea mandatului de consilier local al lui Ion Apostol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0462 secunde