Comisarul șef Dumitru Radu a câștigat concursul de director al Gărzii de Coastă

1283
16
Comisarul șef Dumitru Radu rămâne director al Gărzii de Coastă după ce, în urmă cu puțin timp, a câștigat concursul organizat, astăzi, la sediul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române. Contracandidatul său a fost comisarul șef Dumitru Gagoș Făină.

Concursul a constat într-o singură probă, respectiv un interviu pe subiecte profesionale.

Comentează știrea

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Anca
17 ianuarie 2012
Concurs ratat

Merita domnul Rogojeanu acest post..este un foarte bun profesionist..pacat ca nu a fost el ales..oricum acest concurs nu a fost corect ..daca era pe plan profesional castiga el.

pentru curiosi
17 ianuarie 2012
cunoscator

sa castigi un concurs trebuie in primul rand sa partici, domnul rogojanu nu a participat, cat despre alte aspecte esti in galerie( ratat, profesionist, etc, vorbe, strugurii sunt acri)

mapn
17 ianuarie 2012
mai

si faina al nontru pe unde a fost ? cred ca a fost sa se vopseasca la masarda, saracul e dus cu capul, noi la-am gonit de tamit si voi la-ti luat de bun

marcel
17 ianuarie 2012
bravoooooooo

Bravo, bravo, bravo. De trei ori bravo pentru Dumitru Radu care este un om foarte destpet, a demonstrat-o de multe ori.

SgM
18 ianuarie 2012
bravo

Bravo acum avem oficial la conducerea Garzii de Coasta pe cineva care prin 90 era sergen major si statea cu paleta prin strada.. cata eficienta..

michaela
19 ianuarie 2012
concurs

Pentru bravoooo: Foarte "destept" Radu asta daca a promovat in 6 ani de la agent la comisar sef. Daca imi explica cineva cum a traversat asta 6 grade in 6 ani e bun. Asta si cu fat-frumos. Avanseaza in 6 ani cat altii in 15 ani.

andrei
20 ianuarie 2012
Concurs pe dracu

Ca urmare a reorganizării au fost întreprinse demersurile legale pentru împuternicirea unor ofițeri care să asigure conducerea inspectoratelor teritoriale, până la organizarea concursurilor de ocupare a funcțiilor, după cum urmează: - Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași – comisar șef de poliție Ștefan Alexa - Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu – comisar șef de poliție Marius Dan Popara - Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara – chestor de poliție Ioan Handra - Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea – comisar șef de poliție Iancu Nicolae - Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmatiei – comisar șef de poliție Liviu Bute - Garda de Coastă – comisar șef de poliție Radu Dumitru În urma concursului au fost declarați admiși următorii ofițeri: - la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași – comisar șef de poliție Ștefan Alexa - la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu – comisar șef de poliție Marius Dan Popara - la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara – chestor de poliție Ioan Handra - la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea – comisar șef de poliție Iancu Nicolae - la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmatiei – comisar șef de poliție Liviu Bute - la Garda de Coastă – comisar șef de poliție Radu Dumitru Se poate constata cu usurinta ca aceia care au fost imputerniciti cu o luna inainte si anume in 15,12,2011 au castigat si concursul in data de 17.01.2012. Asta inseamna ca seful de la frontiera ori este un mare profet ori un mare infractor….ce spui de treaba asta domnule ministru Traian Igas? Buda daca stii ce-i aia onoare dati demisia.

radu paul
21 ianuarie 2012
radu dumitru

Vesnica politizare si promovare a incompetemtilor Inca un anagramat si nonprofesionist aparut din neant.Habar nu avea ce inseamna si cum arata un SF (stalp de frontiera), creea elevilor spete la OG104/2001-de incadrare si sandtionare a normelor de organizare si functionare a PF, manifestari de dictator, lipsit de elementare notiuni pedagocice si manageriale, avere detinuta cat a unui om de afaceri prosper nu de slujbas la stat. Inca unul care intineaza traditiile armei potecasilor de margine! Traiasca "proptele"-nasul(fost inspector general) si prietenul de pahar(M.Basescu)!

un nefericit coleg de breasla
21 ianuarie 2012
TIRANUL

Prima dispozitie a sa data in teritoriu a fost prelungirea procramului de lucru cu 30 de minute, necesare "chipurile" pregatirii politistilor inaintea intrarii in serviciu. Masura contravine reglementarilor privind programul de lucru prevazute,incepand cu Constitutia, Codul Muncii si terminand cu orinele ministrului si dispozitiile inspectorului general. In cadrul programului de lucru,consfintit prin actele normative, se desfasoara toate activitatile specifice:pregatirea, prelucrarea de dispozitii, sedinte,dotarea, misiunile, intocmirea rapoartelor, intretinerea si predarea materialelor folosite in misiuni, etc. In plus a mai dispus si desfiintarea unui serviciu de permanenta, prin aceasta periclitandu-se grav accesul si paza sediilor unitatilor, Halal meserias! Trist este ca sefii structurilor si alti colegi s-au conformat imediat, niciunul neexplicandu-i ca aceste dispozitii verbale date sunt incontestabil ilegale si ca nu pot fi aplicate! Eterne frica a pierderii "scaunelor", a locului de munca ori de abuzivele masuri disciplinare. Sa nu mai punem la soocoteala ca nici nu a consultat reprezentatntii sindicali sau ai CNP! Ganditi si va minunati!

ana
21 ianuarie 2012
.

Acest om a venit cu ganduri bune, vrea sa fca treaba, uitati in urma la rezultate si comparati cu perioada in care a venit el, ori ne place sa lenevim cum a fost cu clica veche ori suntem incompetenti si nu ne simtim in stare sa muncim, poate ne plac alcoolul, odihna, fetitele si atunci nu suntem de acord cu noul sef care chiar vrea sa munceasca, sa schimbe aceasta unitate in bine. Pacat ca ne infuenteaza unii si altii in sens negativ.

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.251 secunde