COMISIA pentru Roșia Montană, VOT FINAL

83
COMISIA pentru Roșia Montană, VOT FINAL - ace1378811184-1384155052.jpg

Articole recomandate

Comisia parlamentară specială pentru Roșia Montană se va reuni, luni seară, pentru a da votul final asupra proiectului de lege venit de la Guvern, în condițiile în care termenul fixat de Birourile permanente ale celor două Camere pentru elaborarea raportului a expirat duminică.


Conducerea USL se va reuni, în această dimineață, iar tema votului final pe care Comisia pentru Roșia Montană trebuie să îl dea în ceea ce privește proiectul de lege al Guvernului figurează printre punctele principale de pe ordinea de zi.


Votul final în Comisia parlamentară va fi dat, așadar, în funcție de decizia politică luată în această dimineață la nivelul conducerii USL.


Dacă membrii Comisiei vor decide să respingă proiectul de lege în forma venită de la Guvern, se va face o completare cu caracter general a Legii minelor în ceea ce privește exploatările auro-argintifere, iar dacă proiectul va primi raport de admitere, acesta va fi adoptat cu o serie de amendamente care îl modifică radical, fiind eliminată din textul legii orice referire la Roșia Montană, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4646 secunde