Comisiile Camerei Deputaților au aprobat cumulul pensiei cu salariul pentru bugetari

255
Comisiile de buget-finanțe și muncă ale Camerei Deputaților, reunite în ședință comună, au dat, ieri, raport favorabil pentru proiectul PNL privind eliminarea interdicției cumulului pensiei cu salariul pentru bugetari, notează Agerpres. Președintele Comisiei de muncă, Victor Paul Dobre, a precizat că proiectul primise anterior raport favorabil de la forul pe care îl conduce și negativ de la comisia de Buget-Finanțe, motiv pentru care cele două comisii au fost nevoite să se întrunească în ședință comună.
Propunerea este inițiată de deputații liberali Eugen Nicolăescu, Mihai Voicu și Dan Motreanu și vizează abrogarea articolelor din Legea 329/2009 referitoare la interdicția cumulului pensiei cu salariul de către bugetari.
Potrivit inițiatorilor, acest proiect de act normativ "își propune să corecteze una dintre cele mai flagrante nedreptăți pe care Guvernul o face societății românești: interzicerea dreptului la muncă pentru o categorie socială".
Inițiativa, care a fost respinsă de Senat, urmează să intre pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților, care este for decizional.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 29 Septembrie 2010
Stire din Politică-Administrație : Ministrul de Externe s-a înscris în PDL
Pagina a fost generata in 1.7328 secunde