Comitetul Executiv Național al PSD va avea loc, la sfârșitul lunii, la Iași

157
Comitetul Executiv Național al PSD va avea loc, la sfârșitul lunii, la Iași - siglapsd-1515596213.jpg
Organizația Județeană PSD Iași precizează, într-un comunicat de presă, că următoarea întrunire a Comitetului Executiv Național al PSD va avea loc în perioada 29-31 ianuarie.

"La sfârșitul ultimei întâlniri a social-democraților, președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că, în perioada 29-31 ianuarie, Comitetul Executiv Național se va întruni, din nou, la Iași. Vor fi discutate aspecte ce țin de guvernarea României și de viitoarea structură a Guvernului. Totodată, vor fi convocați și reprezentanții grupurilor parlamentare ale PSD din Senat și Camera Deputaților", menționează comunicatul PSD Iași.

Potrivit sursei citate, președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, lider al organizației județene PSD, vrea să prezinte în cadrul reuniunii cele mai importante proiecte pe care autoritățile locale vor să le demareze în următorii ani și pentru care este nevoie de sprijin guvernamental.

"Ne onorează faptul că următorul Comitet Executiv Național va avea loc la Iași. Suntem primul județ în ceea ce privește accesarea fondurilor europene în Regiunea Nord-Est și printre primele la nivel național. De asemenea, Iașul a primit fonduri substanțiale și în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală pentru modernizarea comunităților locale. Este remarcabil că vom avea la Iași, pentru câteva zile, prima dată în ultimii 25-30 ani, membri ai Executivului, parlamentari, președinți de organizații, pe premierul Mihai Tudose și pe Liviu Dragnea, președintele PSD. Le voi prezenta colegilor mei cele mai importante proiecte pe care vrem să le demarăm în următorii ani și pentru care avem nevoie de sprijin guvernamental", a spus Maricel Popa, conform comunicatului menționat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5255 secunde