Comuna Crucea, vizitată de Moș Crăciun. Daruri pentru copii și adulți și o grădiniță nouă

248
3
Comuna Crucea, vizitată de Moș Crăciun. Daruri pentru copii și adulți și o grădiniță nouă - comunacrucea-1418652252.jpg

Articole de la același autor

După ani de zile de străduință, proiecte depuse și zeci de drumuri la miniștrii de la București, în sfârșit, la Crucea se va construi o grădiniță modernă pentru copilașii din localitate. Primarul Gheorghe Frigioiu mărturisește că acest proiect este unul pe care și l-a dorit foarte mult, fiind foarte necesar pentru comunitatea locală. Investiția, realizată cu fonduri guvernamentale, trebuia să demareze încă de acum doi ani de zile, când a și fost emisă autorizația de construire și a fost desemnată firma câștigătoare în urma unei licitații publice. Însă, cu toate acestea, constructorul abia acum s-a putut apuca de treabă, motivele fiind numeroase și independente de voința sau nevoile administrației publice locale din Crucea. Cert este că primăria a predat acum firmei de construcții amplasamentul unde se va ridica grădinița. Noua construcție va fi una la standarde europene, cu două săli de clasă, locuri de joacă, sală de activități festive, grupuri sanitare moderne, cabinet medical. Potrivit proiectului, construcția ar trebui să fie gata într-un an de zile. În prezent, grădinița funcționează într-o școală veche.

Liceul Tehnologic va fi extins

De asemenea, tot la capitolul educație, de curând, a fost aprobat un proiect pe fonduri europene depus în urmă cu cinci ani pentru modernizarea Liceului Tehnologic Crucea.

"Am reușit să obținem finanțare pentru construirea unei extinderi a actualei clădiri a liceului cu încă patru săli, ceea ce va conduce la o mai bună desfășurare a orelor de curs. Proiectul cel mai probabil va demara începând din vacanța anului viitor. Până atunci, însă, noi realizăm în mod constant reparații și igienizări pentru ca activitatea și condițiile de studiu pentru elevi să fie cât mai bune", a mai afirmat primarul Gheorghe Frigioiu.

În Liceul Tehnologic Crucea învață 520 de elevi de pe raza comunei Crucea, respectiv localitățile Crucea, Gălbiori, Băltăgești, Stupina, Crișan, Siriu, pe trei cicluri de învățământ: primar, gimnazial, liceal - Filiera tehnologică - profilul Resurse naturale și protecția mediului.

Prin inaugurarea viitoarei construcții, elevii vor beneficia de laboratoare separate pentru informatică, tehnologie agricolă și fizică, chimie, biologie.

A sosit Moșu’!

Și pentru că la finalul fiecărui an Moș Crăciun ajunge și în comuna Crucea, ieri a fost mare bucurie pentru copii. Cei mici au luat parte la un spectacol de Crăciun susținut de o trupă din Constanța, după care, la final, Moșul a împărțit cu generozitate daruri tuturor copiilor din comună și localitățile aferente. De asemenea, Moș Crăciun se pregătește să treacă pe la fiecare casă pentru a lăsa cadouri tuturor familiilor din localitățile Crucea, Gălbiori, Băltăgești, Stupina, Crișan, Siriu, darurile constând în produse alimentare. 

Comentează știrea

vasy
16 decembrie 2014
munca

Recomamdarea, poate aduce ea bani? De cate ori ai vazut un film care ti-a placut si l-ai recomandat altora si acestia au mers sa-l vada? Ai fost rasplatit pt aceasta? Cumperi paine tot de la acelasi magazin ca este aproape de tine si iti place. Ai fost rasplatit pt aceasta de catre patronul magazinului? Exemplele pot continua. Cate recomandari a ceea ce iti place, si ce iti face bine, faci? Dar nu ai fost rasplatit. Prin recomandare poti sa castigi bani, dar numai daca vrei. Pt ati da mai multe sfaturi trimite-mi la adresa de email [email protected] enuntul "Vreau sa cunosc mai multe" si eu iti voi trimite multe informatii valoroase. Vreau sa colaborez doar cu cei real interesati. Astept emailurile dumneavoastra.

victor
16 decembrie 2014
cele mai bune oferte part/time

Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

liviu
16 decembrie 2014
Cadou de Craciun

Inscriere gratis Companie germana lanseaza o noua retea sociala, de afaceri si cumparaturi online, operationala incepand cu 20 decembrie 2014. Compania a alocat 10,000,000 euro in vouchere pentru atragerea de clienti! Promotii: - La inscriere primesti voucher in valoare de 100€ - Pentru fiecare referal direct primesti 20€ pe care ii poti transfera in contul tau bancar Detalii si avantaje: - Platforma este similara cu Skype - Include diferite metode de transfer de bani (Money Gram, Western Union, etc) - Card personalizat VISA ( la cerere ) functionabil la orice ATM - Camera webinar pentru 250 persoane, auto-responder si alte instrumente de marketing - Rezervari cu 10% discount Nu uitati, platform este operabila incepand cu 20 decembrie !!!! Pana atunci …. Pentru ca sunt locuri limitate …. HAI SA LUAM VOUCHERE SI BANI DIN REFERALI !!!!! http://www.give5.club/?VoucherCode=104997

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.375 secunde