Concurs Comuna Cuza Vodă rămâne fără aleși locali

340

Articole de la același autor

Comuna Cuza Vodă a rămas, la mai puțin de două luni înaintea alegerilor locale, fără viceprimar. Potrivit gospodarului șef, Eugen Dumitru, postul este vacant de la 1 martie, iar "dacă Prefectura Constanța va decide alegerea unui nou viceprimar, administrația se va conforma, dacă nu, rămâne fără, până la noul mandat". În ciuda situației care ar putea părea gravă, actualul primar nu își face probleme, deoarece, susține el, "fostul vice și așa nu ajuta cu absolut nimic, numai de prostii se ținea, nu lua în serios atribuțiile pe care le avea". Totodată, primarul Eugen Dumitru a adăugat: "Viceprimarul Vasile Cojocaru era ca un ghimpe al actualei administrații locale".
În ceea ce privește eventualii aspiranți la postul rămas vacant, gospodarul șef a precizat: "Fiecare consilier local în parte își dorește să-i ia locul edilului, numai că, termenul de până-n pragul alegerilor fiind atât de mic, nu știu dacă se va agita cineva pentru asta".
Problemele localității nu se opresc însă aici. În acest sens, în cadrul celei mai recente ședințe de consiliu local, unul dintre proiectele prioritare aflate pe ordinea de zi a constat în validarea unui nou consilier local. Astfel, primarul a declarat că locul unuia dintre aleșii locali, și anume al lui Ion Dumitrașcu a fost luat de Vasile Mirciu. Motivul pentru care cel dintâi nu mai face parte din forul decizional este, în conformitate cu declarațiile primarului, acela că "Dumitrașcu a ales să plece în străinătate, la muncă, în Italia".
De menționat este că edilul șef nu s-a sfiit de la a face niște declarații privind apele în care se scaldă actuala administrație locală: "La noi în cumună e rău atunci când face omul, e rău și atunci când nu face. Sunt foarte multe probleme. Voi candida și pentru al doilea mandat, așa am decis, dar mai bine nu o făceam, căci lumea înjură, dar nu neapărat pe mine. Înjură și nu știu ce dracu’ să le fac", a conchis primarul Eugen Dumitru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1326 secunde