Comuna Dumbrăveni, lăsată fără asistență medicală

438
Una dintre problemele cele mai mari pe care comuna Dumbrăveni le are este absența unui personal medical în zonă, care să ofere consultațiile periodice și să asigure un eventual serviciu de urgență.
Potrivit declarațiilor primarului Gheorghe Cenușă, ultimul medic pe care Dumbrăveniul l-a avut a plecat în urma unei dispute. Cenușă a menționat că a renovat cabinetul, amenajându-i medicului chiar și un spațiu locativ, dar acesta venea foarte rar, fapt ce a dus la crearea unor divergențe între el și administrația locală.
"I-am amenajat cabinetul și i-am oferit toate condițiile. El venea seara și dormea acolo, iar dimineața se trezea și nu mai vedea pe nimeni. O singură dată am avut o discuție cu el, s-a enervat și a plecat", afirmă Cenușă.
La momentul actual, în cazul unor probleme medicale, oamenii din Dumbrăveni sunt nevoiți să apeleze la doctorul din localitatea Independența.

În cadrul audiențelor de săptămâna trecută, prefectul Claudiu Palaz a luat cu el o echipă medicală formată din doi studenți constănțeni și un reprezentant al Direcției Sanitare, care au luat tensiunea oamenilor și le-au oferit sugestii pentru diversele probleme pe care le aveau.
De altfel, prefectul a menționat că, în deplasările sale viitoare, va lua și cadre medicale specializate pe stomatologie care să ofere consultanță și să pună un diagnostic în acest sens.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1919 secunde