Comunicatul oficial din partea Primăriei Mangalia privind ședința de ieri

238
Comunicatul oficial din partea Primăriei Mangalia privind ședința de ieri - primaria-1344325548.jpg

Articole de la același autor

Conducerea administrației locale Mangalia a transmis un comunicat cu privire la desfășurarea ședinței de Consiliu Local ce a avut loc, ieri, începând cu ora 17.00.


Astfel, potrivit documentului, în cadrul întrevederii a fost aprobată "denunțarea unilaterală a Contractului de delegare de gestiune nr. 4450/31.01.2003, încheiat cu SC Callatis Therm SA".

"Proiectul de Hotărâre a fost inițiat de primarul Radu Cristian și a fost adoptat, prin vot secret, de 13 dintre cei 15 consilieri prezenți, unul fiind împotrivă și unul abținându-se de la vot. Conform Proiectului de Hotărâre, Callatis Therm va continua să asigure serviciul energetic termic până la preluarea de către CL Mangalia, pentru o perioadă maximă de 90 de zile. În cadrul ședinței CL, primarul Radu Cristian a declarat că cetățenii Mangaliei vor să renunțe la contractul cu Callatis Therm, documentul fiind unul «păgubos pentru populație», se arată în comunicat. 


"În câteva luni va începe sezonul rece și de aceea trebuie să îndeplinim urgent toate etapele legale pentru ca populația să aibă apă caldă și căldură la un preț corect. Prin această Hotărâre a CL s-a făcut un prim pas. Vom prelua punctele termice, iar în octombrie-noiembrie se va realiza alimentarea acestora cu gaz. Până la obținerea tuturor autorizațiilor pentru alimentarea cu gaz, vom achiziționa combustibil lichid ușor la un preț corect pentru populație", a explicat primarul Radu Cristian.


În cadrul aceleași ședințe de CL s-a mai aprobat efectuarea unei analize privind oportunitatea reorganizării Regiei Autonome de Gospodărire Orășenească Locativă și de Drumuri "Gold Mangalia", în vederea preluării activității de producere și furnizare a agentului termic pentru populație. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3362 secunde