Concluziile lui Ponta: Parlamentarii corupți să fie arestați. Acum se "lucrează" la baroni

132
2

Articole recomandate

Sâmbătă, la Sinaia, în cadrul CExN și a reuniunii grupurilor parlamentare, șeful social democraților, Victor Ponta, a declarat că a fost formalizată în mod clar decizia ca parlamentarii partidului să voteze orice solicitare a Justiției de ridicare a imunității sau care privește incompatibilitatea. "Grupurile PSD vor vota pentru orice fel de solicitări care țin de imunitate sau de incompatibilități constatate de instanțele de judecată. Principiul este stabilit și aici e vorba doar de consecvența modului nostru de participare la aceste proceduri care cu siguranță pot să fie mult mai rapide și mai transparente decât au fost în trecut", a declarat Victor Ponta. 
De altfel, președintele PSD Victor Ponta a declarat, după consultările de la Cotroceni, convocate în această săptămână de șeful statului, Klaus Iohannis, că partidul sprijină solicitarea acestuia privind introducerea în regulamentele Camerei și Senatului a unor proceduri cât mai rapide de ridicarea a imunităților. Șeful social-democraților, Victor Ponta, a subliniat că la Consiliul Național din 20-21 martie PSD va trebui să ia decizii radicale legate de ceea ce trebuie schimbat în modul său de organizare internă, dar și în exprimările, mentalitatea și acțiunea sa politică și publică. Ponta a recunoscut că măsura introducerii unor sancțiuni clare în statut pentru cei care au probleme cu Justiția nu beneficiază în acest moment de un consens, dimpotrivă. Termenul până la care social-democrații trebuie să se hotărască este Consiliul Național din martie. 


"Nu toată lumea e de acord cu acest lucru, după cum deja ați aflat. Nu pot spune că e un consens extraordinar pe această temă", a adăugat Victor Ponta, care a precizat că a discutat despre subiect cu toată lumea, inclusiv cu președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, care s-a declarat împotriva unor astfel de măsuri. Întrebat dacă intenționează să condiționeze adoptarea acestei măsuri de către CN de rămânerea în funcția de președinte, Ponta a răspuns: "Da. Eu cred că dacă merg cu o propunere la Consiliul Național și majoritatea colegilor nu sunt de acord cu mine, vine altcineva, pentru că nu pot să spun că nu am dreptate, dar mergem mai departe".


Comentează știrea

Geoana
2 februarie 2015
Concluzile lui Ponta

Ponta tu esti primul care trebue arestat la Tubulatura si dupa aceia sa vina usor toti dupa tine,cred ca DNA si DIICOT au grije sa nu te lase singur sa te speri.

DODO
2 februarie 2015
demagogie

Pai daca tot se voteaza automat toate solicitarile justitiei ,atunci nu-i mai simpla o lege pentru desfiintarea imunitatii ? nu s-ar mai pierde timpul cu votatul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9805 secunde