"Condamnarea lui Moinescu a fost o comandă!"

1229
14

Democrat-liberalii constănțeni sunt încă în stare de șoc, după ce au aflat de decizia pe care au luat-o magistrații de la Curtea de Apel Constanța cu privire la condamnarea fostului primar de la Medgidia, Dumitru Moinescu.

"Condamnarea lui Dumitru Moinescu a fost o comandă", a apreciat președintele PDL Constanța, Gigi Chiru.
"Ceea ce s-a întâmplat la Curtea de Apel Constanța nu este în regulă. După ce două instanțe l-au găsit nevinovat, vin ei și spun că Moinescu este vinovat. Jurisprudența arată că cei la Curtea de Apel Constanța, dacă nu erau de acord cu nevinovăția lui Dumitru Moinescu, trebuia să trimită dosarul spre rejudecare", a mai declarat Chiru.
El a mai precizat că nu este lucru curat, deoarece, în timpul procesului de la Curtea de Apel Constanța, s-a schimbat, brusc, completul de judecată care l-a și condamnat.
În ceea ce privește așa-zisa "comandă", Chiru nu a știut să spună cui aparține aceasta și nici care ar fi motivul.
În ajutorul lui Moinescu a sărit democrat-liberalul Mihai Petre, care a spus: "Probabil, comanda a fost dată de cineva care a aflat de sondajul PDL de la Medgidia și s-a speriat".
Reamintim că democrat-li-beralii constănțeni au stabilit, în urmă cu două luni, că Dumitru Moinescu va fi candidatul PDL la alegerile pentru Primăria Medgidia de anul viitor, deoa-rece, în urma unor sondaje făcute în localitate, Moinescu era pe primul loc, la o diferență destul de mare de actualul primar, Marian Iordache.
În altă ordine de idei, nici Dumitru Moinescu nu este împăcat cu decizia judecă-torilor de la Curtea de Apel Constanța. Deși decizia de condamnare este definitivă, el intenționează să formuleze o cale extraordinară de atac, cel mai probabil, revizuirea, la Înalta Curte de Casație și Justiție, însă nu există prea multe șanse ca decizia să se schimbe. Totodată, Moinescu a spus că, în curând, va organiza o conferință de presă în care va face dezvăluiri incendiare cu privire la condamnarea sa.

Fostul primar al orașului Medgidia, Dumitru Moinescu, a fost condamnat definitiv, vineri, la șase luni de închisoare cu suspendare pentru infracțiunea de favorizare a infractorului. Decizia magistraților Curții de Apel Constanța vine la patru ani după comiterea faptei.
Potrivit rechizitoriului, Moinescu este acuzat că, în aprilie 2006, pe durata exercitării mandatului de primar, folosindu-se de calitatea pe care o avea, a încercat să influențeze urmă-rirea penală declanșată împotriva a opt persoane din localitate. Acestea devastaseră o discotecă și erau căutate pentru comiterea infracțiunilor de ultraj contra bunelor mora-vuri, tulburarea liniștii publice și distrugere. Cu toate că Judecătoria Medgidia și cea a Tribunalului Constanța l-au achitat pe fostul primar, magistrații Curții de Apel au avut o altă opinie și l-au găsit vinovat.



Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
vasile
10 octombrie 2011
tampit

si cine a comandat ba tampitule, daca tot vorbesti ca proasta-n targ? nu voi sunteti la putere si controlati justitia ba tampitule? faci partidul de ras

MEDGIDIA
10 octombrie 2011
tampit esti tu,iordacheanule

Se vede clar ca cel care a comentat este iordachean dar vin eu si-l intreb : cine este la conducerea Constantei,mai tapitule? Nu este Nicusor Constantinescu? Nu stie toata lumea ca tot ce misca in Constanta este condus de Mazare si Constantinescu? Si Iordache nu-i pupa picioarele lui Nicusor si Mazarica?Stati linistiti ca se va face dreptate si Moinescu va fi PRIMARUL Medgidiei in 2012.Va bucurati si voi exact ca Geoana cand se vedea presedinte.Aveti putintica rabdare!

cetatean din medgidia
10 octombrie 2011
cand o sa zboare porcii

ce a facut iordache ca primar pentru medgidia nu a reusit moinescu. de aia a si fost sanctionat la vot. iordache va castiga un nou mandat.

DESTEAPTA-TE ROMANE !!!
10 octombrie 2011
DREPTATE !!!

Daca mafiotii din justitie fac nedreptate , vom face noi dreptate ! Vom vota cu Moinescu ! Pentru ca este drept , cinstit si curajos !

admirator
10 octombrie 2011
poate sa mearga la Bruxelles

Numai ca justitia noastra nu este de loc la comanda PDL din guvern sau a presedentiei... Altii comanda in justitie si asta o stie toata lumea. De ce s-a cerut reformarea justitiei? Chiar si de UE? Ar trebui verificate si serviciile secrete. Mai ales fostii lucratori de secu, oriunde ar fi acum. Si dosarele judecatorilor. (Dosarele vechi, cele noi...)

SAVA
10 octombrie 2011
Chiru are tupeu

Daca ar exista justitie domnul Chiru ar trebui citat sa dea explicatie cu privire la declaratia data.In schimb in Romania declari ce vrei si ponegresti ce vrei fara sa dai cu subsemnatul.Chiru ar trebui sa-si masoare cuvintele ,pentru ca nu mai este "Gigi de la Eforie" chiar daca nu constientizeaza acest lucru.

medgidian
10 octombrie 2011
Vrem adevarul

Ce tot va certati pe aici politicienilor? Noi,medgidienii vrem sa stim ce are de spus d-l Moinescu,nu acest Chiru pe care nici nu-l cunosc. Asta-i problema noastra a medgidienilor. TV AlphaMedia sper ca ne va lumina ca intotdeauna si ne va explica corect ce s-a intamplat. TV AlphaMedia sa invite pe toti cei implicati in acest caz,mai ales pe d-l Moinescu si sa auzim si noi ce au de spus in legatura cu acest caz.

un locuitor al medgidiei
10 octombrie 2011
scoaterea din cursa..

Este sigur ca a fost o comanda politica de a-l scoate pe moinescu din cursa electorala din 2012.De ce spun aste ? La intalnirea care a avut loc la Alpha Media unde a fost prezent :moinescu,tutuianu,daogaru comandantul politiei nationale,radu,directorul adjunct executiv al politiei locale,si suceveanu juristul raje-i...la un moment dat moinescu a spus ca sa aiba grija de capacele de la caminele de canalizare intrucat "atunci cand le va preda primariei sa fie toate".Deci moinescu a spus in mod indirect ca daca va ajunge primar ales va rezilia contractul cu Raja ( avand in vedere pretul mare pe care il practica raja) iar raja va trebui sa PREDEA tot ce a luat.Aici INTERVINE MAFIA POLITICA DE LA CONSTANTA care este la conducere si care are ca si consilier municipal pe directorul Raja ,d-l stroe membru PSD.De aici puteti trage concluziile.

cocolino
10 octombrie 2011
...oare Chiru il sprijina (apara) de justitie si pe ZEVRI ????

De corectitudinea lui Zevri ce spuneti dle CHIRU? Spagangiu este cercetat si se linguseste le langa liderii de la Bucuresti... se vor convinge toti cine este acest "JEVRI". Poate in aceasta lupta penala il ajuta prietenul lui Hasoti, ca acum este in alianta pe fata cu PSD-ul.

Christian Rromul
10 octombrie 2011
Prosti si multi

Comentariile de mai sus, pro si contra, dovedesc prostia infinita a romanilor. Cum va inchipuiti ca Moinescu sau Iordache, oricare dintre ei, ar putea schimba 44.000 medgidioti? Incepeti voi a va civiliza, si nici nu veti mai sti cine este primar.

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Nu știam că Moinescu are dosar penal"
Pagina a fost generata in 1.2927 secunde