Conducerea Parlamentului discută despre constituirea unei comisii pentru proiectul Roșia Montană

60

Articole de la același autor

Constituirea unei comisii speciale pentru analizarea proiectului de la Roșia Montană se va afla marți în discuția Birourilor Permanente ale Camerei Deputaților și Senatului.

Săptămâna trecută, președintele Senatului, Crin Antonescu, declara, după discuția cu liderii USL, că procedura de urgență pentru votarea proiectului de lege privind Roșia Montană va fi retrasă.

"Am avut o discuție cu premierul Ponta și cu alți colegi, și din PSD și din PNL, din Guvern, pe multe subiecte. Cel mai arzător probabil privitor la Roșia Montană. Mi-am reafirmat convingerea că este un proiect care, în mod normal, se asumă sau nu se asumă de către Guvern. Domnul prim-ministru a rămas pe ideea că proiectul a fost înaintat în Parlament. PSD a convenit - vorbesc acum de domnul Ponta în calitate de lider al PSD - să revenim la formula convenită inițial, a unei comisii speciale în Parlament. Deci se solicită retragerea procedurii de urgență", preciza Crin Antonescu, citat de Agerpres.

La rândul său, premierul Victor Ponta a afirmat la sfârșitul săptămânii trecute că USL a decis până la urmă să înființeze o comisie parlamentară specială pentru proiectul de la Roșia Montană pentru că este soluția corectă în acest caz. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5214 secunde