Premierul Ponta prezintă în Parlament noul acord cu FMI

73
Premierul Ponta prezintă în Parlament noul acord cu FMI - noulacordponta-1379406799.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta va prezenta marți Camerelor reunite ale Parlamentului principalele elemente ale noului acord cu Comisia Europeană, Fondul Monetar Internațional și Banca Mondială.

Potrivit primului-ministru, proiectul final de scrisoare de intenție a fost trimis la Fondul Monetar Internațional pe 12 septembrie.

"Am făcut cerere să prezentăm în fața Camerelor reunite ale Parlamentului, să vorbim despre principalele elemente care țin de acordul nou cu Comisia Europeană, Fondul Monetar Internațional și Banca Mondială. Să prezentăm toate datele: avantaje, dezavantaje, lucruri importante. Știu că, cel puțin la fonduri europene, în special la Transporturi, dar și la toate celelalte, din momentul în care avem acordul cu Comisia Europeană și cu FMI, din nou, vom primi 'top-up'-ul acela de 10%, care înseamnă sute de milioane de euro", preciza Ponta săptămâna trecută pentru Agerpres.

Șeful Executivului nu a dat mai multe detalii despre prevederile noului acord, confidențial până la momentul întrunirii board-ului FMI, dar a dat asigurări că parlamentarii vor avea acces la scrisoarea de intenție. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.365 secunde