Conservatorii din Mangalia vor protest cu 100 de oameni

433
Filiala Mangalia a Partidului Conservator a înaintat, ieri, o nouă cerere către primărie, prin care solicită aprobarea adunării publice pentru data de sâmbătă, 26 noiembrie, între orele 11.00 și 12.00, pe platoul din fața Casei de Cultură Mangalia.
Amintim faptul că cealaltă cerere depusă de către conservatori în acest sens a fost respinsă de către Comisia de avizare a adunărilor publice din cadrul Primăriei Mangalia. Aceasta a invocat mai multe motive pentru interzicerea organizării protestului, printre care faptul că adunarea ar putea perturba ședința de consiliu local ce va avea loc astăzi, traficul, cât și lucrările ce se execută în zonă. În plus, comisia în cauză a menționat că solicitanții unei astfel de manifestații trebuie să își desemneze câțiva responsabili, care să asigure un protest non-violent.
Pentru ca de data aceasta să primească un vot favorabil, conservatorii și-au luat măsuri de precauție și au împuternicit șapte persoane care să-i păzească pe protestatari. Conform cererii depuse de PC, la adunare vor participa aproximativ 100 persoane, pentru care membrii partidului solicită Primăriei să asigure mai multe măsuri. Astfel, dacă administrația locală va decide aprobarea protestului, membrii PC vor fi delimitați cu o panglică și jaloane și vor fi păziți de polițiști și jandarmi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Protest în fața primăriei Mangalia
Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Tusac îi sapă groapa lui Foleanu
Pagina a fost generata in 0.3334 secunde